#Γιουρόπα Λιγκ

Ο ΠΑΟΚ έχασε 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ

Skai.gr
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 στο Βέλγιο από την Κλαμπ Μπριζ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των προημιτελικών, εκεί όπου δεν ήταν καλός, δεν μπόρεσε να φανεί επικίνδυνος σχεδόν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, αλλά είδε τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να τον κρατάει ζωντανό στο κόλπο της πρόκρισης.
01:37 12/04/2024

Μεγάλος κίνδυνος να μείνει εκτός Ευρώπης η Γιουνάιτεντ λόγω Νις και Ράτκλιφ

pressaris.gr
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η επόμενη σεζόν της βρίσκεται υπό μεγάλο κίνδυνο, αφού υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο αγγλικός σύλλογος να αποκλειστεί από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Λόγος, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και το μέρος της ιδιοκτησίας που κατέχει στη γαλλική Νις. Η Νις βρίσκεται σε αρκετά καλή πορεία ώστε να προκριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ της […] The post Μεγάλος κίνδυνος να μείνει εκτός Ευρώπης η Γιουνάιτεντ λόγω Νις και Ράτκλιφ appeared first on pressaris.gr.
20:09 25/03/2024

LIVE: Σπάρτα Πράγας – Γαλατασαράι

in.gr
Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σπάρτα Πράγα - Γαλατασαράι για το Γιουρόπα Λιγκ
22:00 22/02/2024

Γιουρόπα Λιγκ: Τυφώνας Καραμπάχ μέσα στην Μπράγκα – Τα αποτελέσματα της βραδιάς

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Η μεγάλη έκπληξη των των play off εισόδου στους «16» του Europa League έγινε στο «Μουνισιπάλ» της Μπράγκα, όπου η Καραμπάχ πέρασε σαν… άνεμος και σκόρπισε 4-2 τους γηπεδούχους. Με δύο γκολ του έμπειρου Γάλλου, Αμπντελάχ Ζουμπίρ και έναν από τους Γιάνκοβιτς και Βιεϊρά, οι πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν «στρίμωξαν» τη Μπράγκα και έθεσαν τις βάσεις για […] Το άρθρο Γιουρόπα Λιγκ: Τυφώνας Καραμπάχ μέσα στην Μπράγκα – Τα αποτελέσματα της βραδιάς εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
02:00 16/02/2024

Κόνφερενς Λιγκ : Τι περιμένει τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια

thessports.gr
Ολοκληρώθηκε σήμερα η (τελευταία, αφού του χρόνου το σύστημα αλλάζει) φάση των ομίλων του Κόνφερενς, αλλά και του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον υπάρχει ο πλήρης… χάρτης, ενόψει της συνέχειας. Από το Κόνφερενς έχουν περάσει ως 1οι απευθείας στη φάση των 16 οι : ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε, Φιορεντίνα, Αστον Βίλα, Μπριζ, Βικτόρια Πλζεν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Λιλ. […]
00:53 15/12/2023

Τα… έβαλε με τη διαιτησία ο Φαν’τ Σιπ: «Ίσως είχε άγχος για το ντεμπούτο του ο διαιτητής»

aek1924.gr
Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Τζον Φαν΄τ Σιπ και τα εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα του Άγιαξ με τη Μαρσέιγ Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, στο πλαίσιο του γκρουπ στο οποίο βρίσκεται και η ΑΕΚ, με τους Γάλλους να επικρατούν με 4-3. Μετά τη […] The post Τα… έβαλε με τη διαιτησία ο Φαν’τ Σιπ: «Ίσως είχε άγχος για το ντεμπούτο του ο διαιτητής» appeared first on AEK1924.gr.
12:37 01/12/2023

Κόκκινη μαγεία στο Φάληρο, Χαϊλάντερ ο ΠΑΟΚ στη Σκωτία

myvolos.net
Δύο μεγάλες νίκες και δύο ήττες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, περιελάμβανε η βραδιά για τις ελληνικές ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ και στο Conference League. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ στο Φάληρο, ενώ ο ΠΑΟΚ με ολική ανατροπή έφυγε με το 3-2 επί της Αμπερντίν από την παγωμένη Σκωτία. Αντίθετα […]
14:46 27/10/2023

Γιουρόπα Λιγκ – Γιοβάνοβιτς: «Ο Χουάνκαρ είναι σπίτι του και παίρνει φαρμακευτική αγωγή, να υπερβάλουμε εαυτόν με τη Ρεν»

eleftherostypos.gr
Στον υψηλό βαθμό δυσκολίας που έχουν οι ευρωπαϊκοί αγώνες με ομάδες επιπέδου Ρεν και στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό (26/10, 22:00) ματς θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν, στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη γαλλική ομάδα στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa […] Το άρθρο Γιουρόπα Λιγκ – Γιοβάνοβιτς: «Ο Χουάνκαρ είναι σπίτι του και παίρνει φαρμακευτική αγωγή, να υπερβάλουμε εαυτόν με τη Ρεν» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:00 25/10/2023

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ-Αγιαξ 1-1: Δεν νίκησε, αλλά παραμένει πρώτη η ΑΕΚ [δείτε τα γκολ]

eleftherostypos.gr
Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Άγιαξ για τον 2ο όμιλο του Europa League και δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της, μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρεμιέρας στο Μπράιτον. Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπέργκχαους στο 28΄, ενώ ισοφάρισε ο Βίντα στο 85΄. Έτσι, η Ένωση βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με […] Το άρθρο Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ-Αγιαξ 1-1: Δεν νίκησε, αλλά παραμένει πρώτη η ΑΕΚ [δείτε τα γκολ] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 05/10/2023

Υπό διάλυση ο Άγιαξ: Διακοπή στο 37′ λόγω καπνογόνων κόντρα στην Φέγενορντ ενώ χάνει 0-3

aek1924.gr
Διακοπή στην αναμέτρηση του Άγιαξ με τη Φέγενορντ μόλις στο 37ο λεπτό λόγω καπνογόνων. Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση στον αντίπαλο της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Αίαντας βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Αυτή την ώρα κοντράρεται στο Κλάσικερ της Ολλανδίας κόντρα στη Φέγενορντ, με το […] The post Υπό διάλυση ο Άγιαξ: Διακοπή στο 37′ λόγω καπνογόνων κόντρα στην Φέγενορντ ενώ χάνει 0-3 appeared first on AEK1924.gr.
16:37 24/09/2023

Βαζεί λεφτά στα ταμεία της με το μεγάλο διπλό

aek1924.gr
Η Ένωση έζησε μια από τις μεγαλύτερες βραδιές της ευρωπαϊκής ιστορίας στην Αγγλία με την μεγάλη νίκη απέναντι στην Μπράιτον κάτι όμως που της φέρνει οικονομικό όφελος. Η συμμετοχή της στους ομίλους  του Γιουρόπα Λιγκ έδωσε στην ΑΕΚ αρκετά εκατομμύρια να βάλει στα ταμείας σε πρώτη φάση, όμως κάθε νίκη δίνει το κάτι παραπάνω. Σε […] The post Βαζεί λεφτά στα ταμεία της με το μεγάλο διπλό appeared first on AEK1924.gr.
15:37 22/09/2023

Ώρα Ευρώπης για τις ελληνικές ομάδες – Τι ώρα παίζουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

eleftherostypos.gr
Σειρά, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνει απόψε αυτή του Γιουρόπα Λιγκ. Διοργάνωση με καθαρά ελληνικό ενδιαφέρον, αφού συνεχίζουν σε αυτή τρεις εκπρόσωποί μας, ήτοι οι: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Στον πρώτο (αυτός του Ολυμπιακού) η Γουέστ Χαμ αν νικήσει απόψε την ταπεινή σέρβικη Μπάτσκα Τόπολα, τότε […] Το άρθρο Ώρα Ευρώπης για τις ελληνικές ομάδες – Τι ώρα παίζουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 21/09/2023

MONO NIKH!

fosonline.gr
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη Φράιμπουργκ και θέλει πάση θυσία να μπει με τρίποντο στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.
03:46 21/09/2023

Ένα στυλ παιχνιδιού που αργεί να βρει ρυθμό

aek1924.gr
Μετά από έξι επίσημα παιχνίδια η ΑΕΚ δεν έχει δείξει την καλύτερη της εικόνα που μας είχε συνηθίσει την προηγούμενη σεζόν αλλά χρειάζεται χρόνο. Με την πρώτη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες να βρίσκει την ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και με μία νίκη και μια ισοπολία στο πρωτάθλημα ως απολογισμό σε μια δύσκολη […] The post Ένα στυλ παιχνιδιού που αργεί να βρει ρυθμό appeared first on AEK1924.gr.
11:37 13/09/2023

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έκαναν το αυτονόητο και βρίσκονται σε καλό δρόμο

filathlos.gr
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έκαναν το αυτονόητο και βρίσκονται σε καλό δρόμο 01/09/2023 Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός απέτυχαν να προκριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά γέλασε το χειλάκι μας με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Θα σχολιάσει κάποιος ότι δεν ήταν ίδιος ο βαθμός δυσκολίας. Σωστό. Πήραμε, όμως, δυο νίκες και πλέον στην κλήρωση  που ξεκινά σε λίγο θα έχουμε 4 ομάδες σε ομίλους. Τρεις στο Γιουρόπα Λιγκ και τον ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς Λιγκ. Δεν είναι κι άσχημα. Θα δώσουμε το λιγότερο 24 ματς κι έχουμε τη χρυσή ευκαιρία  να ανέβουμε σημαντικά στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Ο Ολυμπιακός έκανε βόλτα στη Σερβία. Από την αρχή του αγώνα δεν άφησε κανένα
12:46 01/09/2023

Τσουκαρίτσκι-Ολυμπιακός 0-3: επιβλητική πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ [δείτε βίντεο]

eleftherostypos.gr
Ένα ημίχρονο, το πρώτο, ήταν αρκετό προκειμένου ο Ολυμπιακός να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και να βρεθεί στην αυριανή (1/9) κλήρωση της UEFA, μαζί με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ πίεσε αφόρητα στο Λέσκοβατς τη γηπεδούχο Τσουκαρίτσκι, στη ρεβάνς της νίκης του με 3-1 στο Φάληρο, έπαιξε σαν […] Το άρθρο Τσουκαρίτσκι-Ολυμπιακός 0-3: επιβλητική πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ [δείτε βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:00 31/08/2023

ΑΕΚ-Αντβέρπ 1-2: Τέλος το Τσάμπιονς Λιγκ για την Ενωση – Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ

eleftherostypos.gr
Η ΑΕΚ έχασε 2-1 από την Αντβέρπ στο opap arena και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα συνεχίσει στους  ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Περισσότερα σε λίγο… Ειδήσεις σήμερα Μαύρος Σεπτέμβρης γι αυτά τα 3 Ζώδια – Το “Μπλε Φεγγάρι” θα… ματώσει τη Ζωή σας Ρίκα Διαλυνά: Όταν έριξε ξεγυρισμένη «χυλόπιτα» στον Μάρλον […] Το άρθρο ΑΕΚ-Αντβέρπ 1-2: Τέλος το Τσάμπιονς Λιγκ για την Ενωση – Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
00:00 31/08/2023

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Πρώτο βήμα απόψε για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

myvolos.net
Newsroom 24.08.2023 • 07:54 Κοινοποίηση Το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» την Τσουκαρίτσκι για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Για να γίνει βέβαια αυτό οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση […]
08:46 24/08/2023

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα περιμένουμε σε ένα ακόμα ματς της Μπραν

fosonline.gr
Κουπόνι με πολλά παιχνίδια από το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ το σημερινό, αλλά περιέργως με λίγες στοιχηματικές ευκαιρίες.
09:46 17/08/2023

Ολυμπιακός: Αποκάλυψη απόψε μπροστά στο κοινό του κόντρα στη Γκενκ

eleftherostypos.gr
Aποκαλύπτεται απόψε ο νέος Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Μπροστά στους φιλάθλους του κυνηγά το πρώτο βήμα πρόκρισης στα play offs του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στη Βελγική Γκενκ. Πρεμιέρα στα… βαθιά για τον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνεθ αισιοδοξεί. Χρησιμοποίησε μάλιστα και μια ατάκα του «φιλόσοφου του ποδοσφαίρου» Χόρχε Βαλντάνο, για να δικαιολογήσει την αισιοδοξία του: «Ο Βαλντάνο […] Το άρθρο Ολυμπιακός: Αποκάλυψη απόψε μπροστά στο κοινό του κόντρα στη Γκενκ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 10/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load