1Κ/2021: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΔΕ

16:04 - 15/09/2022

Σήμερα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Κ/2021 του ΑΣΕΠ  (ΦΕΚ 2/21.1.2021/Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, πενήντα εννέα (59) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη εργασιών Υποβρυχίων (Υ/Β) στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας). Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά... The post 1Κ/2021: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΔΕ first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε Περισσότερα στο ergasiakanea.eu
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΣΕΠ 1Κ/2021: Οριστικά αποτελέσματα για τη κατηγορία ΔΕ

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Κ/2021 του ΑΣΕΠ  (ΦΕΚ 2/21.1.2021/Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, πενήντα εννέα (59) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη εργασιών Υποβρυχίων (Υ/Β) στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας). Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο […] The post ΑΣΕΠ 1Κ/2021: Οριστικά αποτελέσματα για τη κατηγορία ΔΕ appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε το στο e-dimosio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ergasiakanea.eu

Νέες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ – Ημερομηνίες αιτήσεων

Δεκάδες θέσεις εργασίας σε Supermarket (Bασιλόπουλος, Lidl, MyMarket & Metro)

Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, την ανανέωση επικουρικών και για αυτούς που αντικαθιστούν τους ανεμβολίαστους

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Πότε λήγει η διορία για τις αιτήσεις

Επιταγή ακρίβειας 250 ευρώ – Ανακοινώθηκαν τα κριτήρια και οι δικαιούχοι

Θεατρική παράσταση με Γιώργο Νινιό, με προσφορά μειωμένης τιμής εισιτηρίων για όλα τα μέλη της ΕΝΕ