Εγκαταλείπει το τένις ο Ρότζερ Φέντερερ
17:00 - 15/09/2022
Στα 41 του χρόνια, ο Ρότζερ Φέντερερ πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τα κορτ και οι τελευταίες «παραστάσεις» του, σε επαγγελματικό επίπεδο τουλάχιστον, θα γίνουν στη βρετανική πρωτεύουσα.
Διαβάστε Περισσότερα στο euro2day.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παγκόσμια υπόκλιση στο «βασιλιά» του τένις, Ρότζερ Φέντερερ
Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ένας αθλητής παγκόσμιας αναγνώρισης, σαφέστατα και όχι μόνο από τον κόσμο του αθλήματος που υπηρέτησε όσο ελάχιστοι στην ιστορία του τένις. Λογικό ήταν στο άκουσμα της απόφασής του ν΄ αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά το Laver Cup, από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, αθλητές και αθλήτριες από διάφορα […]
Το άρθρο Παγκόσμια υπόκλιση στο «βασιλιά» του τένις, Ρότζερ Φέντερερ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr«Πέφτει η αυλαία» για τον Ρότζερ Φέντερερ
Ρότζερ Φέντερερ: «Είμαι 41 ετών. Έχω παίξει περισσότερα από 1.500 ματς μέσα σε 24 χρόνια. Το τένις μου συμπεριφέρθηκε πιο γενναιόδωρα από όσο θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ και τώρα πρέπει να αναγνωρίσω ότι ήρθε η ώρα να βάλω ένα τέλος στην καριέρα μου»..
Διαβάστε το στο neolaia.gr«Πέφτει η αυλαία» για τον Ρότζερ Φέντερερ
Το Laver Cup, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο, θα σηματοδοτήσει το τέλος της μακράς διαδρομής για έναν από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών. Στα 41 του χρόνια, ο Ρότζερ Φέντερερ πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΤέλος εποχής για «βασιλιά» του τένις, τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ
Τέλος εποχής για τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ! Ο «βασιλιάς» του τένις ανακοίνωσε μέσω των social media πως στα 41 του χρόνια αποχωρεί από την ενεργό δράση, αφού πρώτα δώσει μία τελευταία παράσταση στο Laver Cup του Λονδίνου την επόμενη εβδομάδα. O κορυφαίος πιθανότατα τενίστας όλων των εποχών ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια κι […]
Διαβάστε το στο dete.gr