Έτσι αποχαιρέτησε τον Ρότζερ Φέντερερ ο Ράφα Ναδάλ

19:26 - 15/09/2022

Έτσι αποχαιρέτησε τον Ρότζερ Φέντερερ ο Ράφα Ναδάλ 15/09/2022 Ο Ράφα Ναδάλ αποχαιρέτησε τον φίλο και επί σειρά ετών αντίπαλό του, Ρότζερ Φέντερερ, μετά το «αντίο» του τελευταίου στο τένις. «Αγαπητέ Ρότζερ, φίλε μου και ανταγωνιστή μου. Ευχόμουν αυτή η μέρα να μην έρθει ποτέ. Είμαι μια θλιβερή μέρα για μένα προσωπικά και και για τον κόσμο των σπορ σε όλο τον κόσμο. Στο έχω πει όταν μιλούσαμε και τώρα είμαστε εδώ. Ηταν μια ευχαρίστηση, αλλά και τιμή και απόλαυση να μοιραστώ όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου, το να ζήσω όλες αυτές τις απίστευτες στιγμές εντός και εκτός κορτ. Θα έχουμε πολλές περισσότερες στιγμές να μοιραστούμε στο μέλλον και πολλά πράγματα να κά

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: Αποχαιρετάει τον τεράστιο Φέντερερ (ΦΩΤΟ)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τη σειρά του, θέλησε να αποχαιρετήσει στα social media, τον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ, που ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση, με ένα συγκινητικό ποστ στο προσωπικό του λογαριασμό. Μετά τον Ράφα Ναδάλ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με μακροσκελές μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε το μεγάλο αντίο στον […] The post Τσιτσιπάς: Αποχαιρετάει τον τεράστιο Φέντερερ (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)