Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν πειράζει που δεν λείπει στην Βίκυ Καγιά η προηγούμενη επιτροπή»

08:42 - 16/09/2022

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, όταν βρέθηκε απέναντι από τους δημοσιογράφους, απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις για το GNTM και την […] The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν πειράζει που δεν λείπει στην Βίκυ Καγιά η προηγούμενη επιτροπή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δεν πειράζει που δεν λείπουμε στην Καγιά, εμένα μου λείπει το GNTM

Η πρώην art director του διαγωνισμού μοντέλων σχολίασε τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, η οποία σημείωσε πως «δεν της λείπει η προηγούμενη κριτική επιτροπή»

Διαβάστε το στο

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν πειράζει που δεν λείπει στην Βίκυ Καγιά η προηγούμενη επιτροπή»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που την πέτυχαν σε event, το βράδυ της Πέμπτης, τόσο για τις σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά σήμερα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Δεν πειράζει που δε της λείπει η προηγούμενη κριτική επιτροπή, εμένα μου λείπει το GNTM»

Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα τη δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας στο Asia Express To άρθρο Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Δεν πειράζει που δε της λείπει η προηγούμενη κριτική επιτροπή, εμένα μου λείπει το GNTM» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Δεν πειράζει που δεν λείπει στην Βίκυ Καγιά η προηγούμενη επιτροπή"

"Εμένα μου λείπει το GNTM γιατί το αγάπησα αλλά προχωράω και συνεχίζω και μου αρέσουν οι αποφάσεις που πήρα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο