Νίκος Οικονομόπουλος: «Τόσο καιρό παλεύαμε να γίνουμε γνωστοί και τώρα θα κρυφτούμε;»
16:00 - 16/09/2022
O Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη με αφορμή την ολοκλήρωση της […]
The post Νίκος Οικονομόπουλος: «Τόσο καιρό παλεύαμε να γίνουμε γνωστοί και τώρα θα κρυφτούμε;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Τόσο καιρό παλεύαμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο και τώρα θα κρυφτούμε;»
Το σχόλιό του για τις παπαράτσι φωτογραφίες και η μεγάλη αγάπη του για την Πάτρα - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Οικονομόπουλος για τους παπαράτσι: Τόσο καιρό παλεύαμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο και τώρα θα κρυφτούμε;
Το σχόλιό του για τις παπαράτσι φωτογραφίες και η μεγάλη αγάπη του για την Πάτρα
Διαβάστε το στο Νίκος Οικονομόπουλος: «Τόσο καιρό παλεύαμε να γίνουμε γνωστοί και τώρα θα κρυφτούμε;»
Δείτε αναλυτικά όσα είπε...
Διαβάστε το στο Νίκος Οικονομόπουλος: Τόσο καιρό παλεύαμε να γίνουμε γνωστοί και τώρα που τα καταφέραμε δεν θα κρυβόμαστε
O Νίκος Οικονομόπουλος με αφορμή την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής του περιοδείας παραχώρησε συνέντευξη την Παρασκευή (16/9) στην κάμερα του Πρωινού στον ANT1. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη συγκίνηση που αισθάνθηκε σε πρόσφατη συναυλία στην Πάτρα, τις τηλεοπτικές προτάσεις καθώς και τις παπαράτσι φωτογραφίες. «Η Πάτρα είναι η πατρίδα μου, είναι σαν τον ομφάλιο λώρο μου. Είδα τους γονείς μου, είδα φίλους, σκέφτηκα τα παιδικά μου χρόνια τα οποία – ας μην επεκταθούμε τώρα – ήταν αρκετά δύσκολα. Πάντα ονειρευόμουν να κάνω αυτό το πράγμα και αυτό συμβαίνει πολύ περισσότερο από ότι φαντάστηκα πως θα συμβεί. Με έχουν προσεγγίσει για να βρεθώ σε τηλεοπτικές παραγωγές αλλά δεν έχω σκεφτεί ν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝίκος Οικονομόπουλος: «Τόσο καιρό παλεύαμε να γίνουμε γνωστοί και τώρα θα κρυφτούμε;»
O Νίκος Οικονομόπουλος με αφορμή την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής του περιοδείας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του
To άρθρο Νίκος Οικονομόπουλος: «Τόσο καιρό παλεύαμε να γίνουμε γνωστοί και τώρα θα κρυφτούμε;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝίκος Οικονομόπουλος: «Τόσο καιρό παλεύαμε να γίνουμε γνωστοί και τώρα θα κρυφτούμε;»
Ο Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε τη συγκίνηση που αισθάνθηκε σε πρόσφατη συναυλία στην Πάτρα, καθώς έγινε viral στο διαδίκτυο. «Η Πάτρα είναι η πατρίδα μου, είναι σαν τον ομφάλιο λώρο μου. Είδα τους γονείς μου, είδα φίλους, σκέφτηκα […]
Διαβάστε το στο dete.gr