Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Μια μέρα πριν τη βάφτιση των διδύμων - Επέστρεψαν στη Μύκονο

18:30 - 16/09/2022

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πρόκειται να βαφτίζουν τις δίδυμες κόρες τους στην Μύκονο, αύριο, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου. Το ερωτευμένο...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Όλα έτοιμα για τη βάπτιση των διδύμων

Τις δίδυμες κορούλες τους βαπτίζουν σήμερα στη Μύκονο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Το μυστήριο θα γίνει στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου και τα κοριτσάκια θα πάρουν τα ονόματα Φιλίππα και Αριάνα. Οι νονοί είναι οκτώ. Τη Φιλίππα θα τη βαπτίσουν ο Μάνος Γαβράς με τη Μαρίνα […] The post Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Όλα έτοιμα για τη βάπτιση των διδύμων appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Η προετοιμασία της για τη βάφτιση των διδύμων στη Μύκονο

Αντίστροφα μετρά για τη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών της στη Μύκονο η Χριστίνα Μπόμπα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη βρίσκεται στο Νησι των Ανέμων από χθες και έχει ελέγξει όλες τις λεπτομέρειες για το baby bloom των κοριτσιών. Από νωρίς το μεσημέρι μάλιστα η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη βάφτιση της Φιλίππας […] The post Χριστίνα Μπόμπα: Η προετοιμασία της για τη βάφτιση των διδύμων στη Μύκονο appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»