Ελεονώρα Μελέτη: «Αρρώστησα, ήμουν στο νοσοκομείο και συνέχιζαν να με χτυπάνε»

09:34 - 17/09/2022

Στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε συνέντευξη η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μίλησε για τον έντονο σχολιασμό που […] The post Ελεονώρα Μελέτη: «Αρρώστησα, ήμουν στο νοσοκομείο και συνέχιζαν να με χτυπάνε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη: «Αρρώστησα, ήμουν στο νοσοκομείο και συνέχιζαν να με χτυπάνε»

Η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, μίλησε για τον έντονο σχολιασμό που δεχόταν στο παρελθόν και τις επιπτώσεις που είχε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Αρρώστησα, ήμουν στο νοσοκομείο και συνέχιζαν να με χτυπάνε»

«Ποιους φίλους να έχω λοιπόν από το χώρο όταν έχω ζήσει αυτήν την τραυματική εμπειρία;»

Διαβάστε το στο news.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Ήμουν στο νοσοκομείο και συνέχιζαν να με χτυπάνε

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη και μεταξύ άλλων μίλησε για την κριτική και τα σχόλια που δεχόταν στο παρελθόν και τις επιπτώσεις που είχε στην υγεία της. Γιατί προσπάθησαν να σε «πουλήσουν» ως κάτι που δεν ήσουν. Αυτό δεν με ενόχλησε τόσο, μπορούσα να το διαχειριστώ. Κι εκείνοι το έβλεπαν ότι δεν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο