Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Έλενα Χριστοπούλου – «Δεν ήμασταν ποτέ αδελφικές φίλες»
11:40 - 17/09/2022
Η Βίκυ Καγιά απάντησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου. Παράλληλα, η παρουσιάστρια μίλησε και για […]
The post Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Έλενα Χριστοπούλου – «Δεν ήμασταν ποτέ αδελφικές φίλες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Καγιά - Η απάντησή της στην Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν ήμασταν και ποτέ αδελφικές φίλες»
Το μοντέλο απάντησε στα «καρφιά» της Έλενας Χριστοπούλου για τις σχέσεις τους - Δήλωσε πως «δεν θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει άριστες»
Διαβάστε το στο Βίκυ Καγιά για Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν ήμασταν ποτέ αδελφικές φίλες»
Η Βίκυ Καγιά μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου και για τις σχέσεις που διατηρεί με...
Διαβάστε το στο ZouglaΒίκυ Καγιά για Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν ήμασταν ποτέ αδελφικές φίλες»
Η Βίκυ Καγιά μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου και για τις σχέσεις που διατηρεί...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Βίκυ Καγιά απαντά στην Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν ήμασταν ποτέ αδελφικές φίλες που χαλάσαμε τις σχέσεις μας»
Στις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου απάντησε η Βίκυ Καγιά και παράλληλα, η παρουσιάστρια μίλησε και για τις σχέσεις που διατηρεί με τους προηγούμενους κριτές του GNTM.Στις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου απάντησε η Βίκυ Καγιά και παράλληλα, η παρουσιάστρια μίλησε και για τις σχέσεις που διατηρεί με τους προηγούμενους κριτές του GNTM.«Δεν μπορώ να κάθομαι να απαντώ σε αυτό το πράγμα. Όχι ότι με προσβάλει και δεν θα ήθελα να απαντήσω αλλά νομίζω της έχω αποδείξει ότι όταν είμαι εκνευρισμένη, […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr