Ειρήνη Παππά: Το τελευταίο αντίο στη σπουδαία ηθοποιό (ΦΩΤΟ)

12:22 - 17/09/2022

Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στην Ειρήνη Παππά, με την κηδεία να πραγματοποιείται στο Χιλιομόδι Κορινθίας, τον τόπο που μεγάλωσε. Η σπουδαία ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη σε ηλικία 96 ετών, ενώ τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας εξαιτίας της ασθένειας Αλσχάιμερ. Ποια ήταν η σπουδαία ηθοποιός Η Ειρήνη Παπά γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1926 στο Χιλιομόδι Κορινθίας ως Ειρήνη Λελέκου. εννήθηκε σε οικογένεια δασκάλων, όπως ο παππούς της, οι γονείς της και η θεία της που την επηρέασαν στη μόρφωσή της. Η μητέρα της Ελένη Λελέκου, από το γένος Πρεβεζάνου, ήταν δασκάλα, από την οποία είχε ακούσει πολλά παραμύθια και ιστορίες. Ο πατέ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ειρήνη Παπά: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τη σπουδαία ηθοποιό με την «Υπερμάχω»

Σε ένα κλίμα φορτισμένο από τη συγκίνηση αλλά με μια λιτή τελετή, όπως ταίριαζε στο δωρικό της ύφος, κηδεύτηκε σήμερα στο Χιλιομόδι Κορινθίας η Ειρήνη Παπά.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ειρήνη Παπά: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό

Ειρήνη Παπά: Στο Χιλιομόδι Κορινθίας, έγινε η κηδεία της σποδαίας ηθοποιού, η οποία ζούσε εκεί τα τελευταία χρόνια λόγω του…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ειρήνη Παπά: Τελευταίο αντί σήμερα – Τι ζήτησε η οικογένεια

Στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Χιλιομόδι Κορινθίας.

Διαβάστε το στο tovima

Ειρήνη Παππά: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τη σπουδαία ηθοποιό

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου αποχαιρέτησαν την Ειρήνη Παππά, που απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών. Η κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού έγινε στο Χιλιομόδι Κορινθίας, εκεί όπου πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, μένοντας μακρία από τα φώτα της δημοσιότητας. «Θέλω να θυμάμαι πάντοτε ότι είμαι από το Χιλιομόδι» είχε πεί σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ. Η οικογένειά της έχει παρακαλέσει αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στο ίδρυμα «Θεοτόκος» για την στήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες, ή στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ειρήνη Παππά: Πλήθος κόσμου στην κηδεία της

Στο Χιλιομόδι Κορινθίας θα τελεστεί η κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού, Ειρήνης Παππά και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για το τελευταίο αντίο. […] The post Ειρήνη Παππά: Πλήθος κόσμου στην κηδεία της appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ειρήνη Παπά: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό

Σε ένα κλίμα φορτισμένο από τη συγκίνηση αλλά με μια λιτή τελετή, όπως ταίριαζε στο δωρικό της ύφος, κηδεύτηκε σήμερα στο Χιλιομόδι Κορινθίας η Ειρήνη Παπά.

Διαβάστε το στο real.gr

Ειρήνη Παπά: Με “Τη Υπερμάχω” αποχαιρέτησαν τη σπουδαία ηθοποιό

Με τον Ακάθιστο Ύμνο που η ίδια είχε μοναδικά ερμηνεύσει κρυφά μέσα στην Αγία Σοφία αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι την σπουδαία ηθοποιό, Ειρήνη Παπά...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ειρήνη Παπά: Με “Τη Υπερμάχω” αποχαιρέτησαν τη σπουδαία ηθοποιό

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Ειρήνη Παππά: Το τελευταίο αντίο στη σπουδαία καλλιτέχνιδα

Η κηδεία στο Χιλιομόδι Κορινθίας

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ειρήνη Παππά: Το τελευταίο αντίο στην “Καρυάτιδα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, συγγενείς, φίλοι και συμπατριώτες της καθώς και άνθρωποι του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στην εμβληματική Ελληνίδα με την διεθνή αναγνώριση. Το άρθρο Ειρήνη Παππά: Το τελευταίο αντίο στην “Καρυάτιδα” (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ειρήνη Παπά: Με τη “Υπερμάχω” αποχαιρέτησαν την σπουδαία ηθοποιό

Με τον Ακάθιστο Ύμνο που η ίδια είχε μοναδικά ερμηνεύσει κρυφά μέσα στην Αγία Σοφία αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι την σπουδαία ηθοποιό, Ειρήνη Παπά, που πλέον αναπαύεται δίπλα στους αγαπημένους γονείς της στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Το άρθρο Ειρήνη Παπά: Με τη “Υπερμάχω” αποχαιρέτησαν την σπουδαία ηθοποιό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ειρήνη Παπά: Με “Τη Υπερμάχω” αποχαιρέτησαν την σπουδαία ηθοποιό

Με τον Ακάθιστο Ύμνο που η ίδια είχε μοναδικά ερμηνεύσει κρυφά μέσα στην Αγία Σοφία αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι την σπουδαία ηθοποιό, Ειρήνη Παπά, που πλέον αναπαύεται δίπλα στους αγαπημένους γονείς της στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Η Ειρήνη Παπά κηδεύτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε μια λιτή τελετή, όπως ταίριαζε στο δωρικό ύφος της ηθοποιού, στον τόπο που […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Κηδεία Ειρήνης Παππά: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (ΦΩΤΟ)

Κηδεία Ειρήνης Παππά: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (ΦΩΤΟ) 17/09/2022 Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Χιλιομόδι Κορινθίας, λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι για την κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού Ειρήνης Παππά. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον ιερό ναό του Χιλιομοδίου, ενώ η σορός της τάφηκε στο κοιμητήριο του χωριού, δίπλα στους αγαπημένους της γονείς, από τους οποίους διδάχθηκε τις αρχές και τις αξίες που την συνόδευαν σε όλη της τη ζωή. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο Μανούσος Μανουσάκης και ο ηθοποιός Αίαντας Μανθόπουλος, τα ανίψια της Ειρήνης Παππά απαθανατίστηκαν συγκινημένοι από τον φωτογραφικό φακό. Στο Χιλιομόδι Κορινθίας βρέθηκε και η Υπου

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Ειρήνη Παππά: Συγκίνηση στο τελευταίο χειροκρότημα για την σπουδαία ηθοποιό

Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι του πολιτικού και του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και πλήθος κόσμος αποχαιρέτησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Χιλιομόδι Κορινθίας την Ειρήνη Παππά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό του Χιλιομοδίου, ενώ η σορός της τάφηκε στο κοιμητήριο του χωριού, δίπλα στους αγαπημένους της γονείς. […] The post Ειρήνη Παππά: Συγκίνηση στο τελευταίο χειροκρότημα για την σπουδαία ηθοποιό appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)