Κατερίνα Νοτοπούλου: Ο έντονος διάλογος με τον πρύτανη του ΑΠΘ στη ΔΕΘ λίγα μέτρα από τον Αλέξη Τσίπρα

13:12 - 17/09/2022

Η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο πρύτανης του ΑΠΘ άρχισαν να συζητούν με τους τόνους να ανεβαίνουν. Κάποια στιγμή πλησίασε και ένας φοιτητής, που βρισκόταν στη ΔΕΘ… Έναν έντονο διάλογο τόσο με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπουλου, αλλά και με έναν νεαρό φοιτητή, για την πανεπιστημιακή αστυνομία και την κατάσταση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο είχε το ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Νοτοπούλου: Ο έντονος διάλογος με τον πρύτανη του ΑΠΘ στη ΔΕΘ λίγα μέτρα από τον Αλέξη Τσίπρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Θεοδωρικάκος: Νέες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, γίνεται διαμετακομιστικός κόμβος στην περιοχή

«Θα γ@@με την ΑΕΚ» είπε Τούρκος κωμικός σε ανάρτηση στο σάιτ της Σάμσουνσπορ

Φοινικούντα: Ξεσπά η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ – «Ο ξάδερφός μου μετά την διπλή δολοφονία ένιωθε βασιλιάς»

Μυστακίδης: «Χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, πάντα ήταν στην καρδιά μου»

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που ασχολούνται με την υγεία του: «Κανείς δεν εργάζεται όπως εγώ»

ΕΤΑΔ για Ακτή Βουλιαγμένης: Κατατέθηκαν 4 δεσμευτικές προσφορές για μακροχρόνια μίσθωση