«Λύγισε» ο Αλιάγας – «Είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής» [βίντεο]

16:54 - 17/09/2022

Νίκος Αλιάγας: Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» που παρουσιάζει η ξαδέρφη του Μαρία Μπακοδήμου. Έπειτα από την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο, ο Νίκος Αλιάγας δάκρυσε και εξομολογήθηκε για πρώτη φορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο γεννήθηκε, κάτι που δεν γνώριζε ούτε η Μαρία Μπακοδήμου, μέχρι προσφάτως. Γεννήθηκα με ένα […] Το άρθρο «Λύγισε» ο Αλιάγας – «Είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Αλιάγας: «Είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής, με εγχείρησαν σαν πείραμα»

Μία αποκάλυψη για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, λίγο μετά τη γέννησή του μίλησε ο γνωστός φωτογράφος 

Διαβάστε το στο

Νίκος Αλιάγας: «Είπαν στη μητέρα μου ότι είχα λίγες μέρες ζωής, με πήγαν στο Μεσολόγγι με ράμματα»

Σε μία σπάνια εξομολόγηση ο Νίκος Αλιάγας μίλησε για όλα αυτά τα χρόνια που διαπρέπει στη Γαλλία, για τις δυσκολίες…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αλιάγας: Είχα πρόβλημα στα σωθικά και είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες μέρες ζωής

Ποδαρικό στην Μαρία Μπακοδήμου έκανε ο Νίκος Αλιάγας το απόγευμα του Σαββάτου στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον τίτλο «Γεια σου». Ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο και γεννήθηκε αιφνιδιάζοντας μάλιστα και την ίδια την παρουσιάστρια. Ειδικότερα, ο Νίκος Αλιάγας εξομολογήθηκε πως «όταν γεννήθηκα στο Παρίσι είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου, με εγχείρησαν έτσι σαν πείραμα και επέζησα τελικά. Είχα ένα πρόβλημα μεγάλο σε ένα έντερο και εγχειρίστηκα με το που γεννήθηκα, νομίζω πως ήμουν πέντε ή έξι ημερών». «Έκαναν ένα πείραμα να δουν αν μπορεί το παιδί αυρό να ζήσει. Και έζησα! Ταλαιπωρήθ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Αλιάγας: «Είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες μέρες ζωής»

Καλεσμένος στη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ ήταν ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκος Αλιάγας: «Είχα πρόβλημα στα σωθικά και είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες μέρες ζωής, γεννήθηκα με πρόβλημα υγείας»

Ποδαρικό στην αγαπημένη του, Μαρία Μπακοδήμου έκανε ο Νίκος Αλιάγας το απόγευμα του Σαββάτου στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον τίτλο «Γεια σου». Ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο και γεννήθηκε αιφνιδιάζοντας μάλιστα και την ίδια την παρουσιάστρια. Ποδαρικό στην αγαπημένη του, Μαρία Μπακοδήμου έκανε ο Νίκος Αλιάγας το απόγευμα του Σαββάτου στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον τίτλο «Γεια σου». Ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο και γεννήθηκε αιφνιδιάζοντας μάλιστα και την ίδια την παρουσιάστρια. Ειδικότερα, ο Νίκος Αλιάγας εξομολογήθηκε πως «όταν γεννήθηκα στο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Αλιάγας: «Είχα πρόβλημα στα σωθικά και είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες μέρες ζωής»

Ποδαρικό στην αγαπημένη του, Μαρία Μπακοδήμου έκανε ο Νίκος Αλιάγας το απόγευμα του Σαββάτου στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με […] The post Νίκος Αλιάγας: «Είχα πρόβλημα στα σωθικά και είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες μέρες ζωής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Συγκλονίζει ο Νίκος Αλιάγας: «Eίπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής»

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Νίκος Αλιάγας ο οποίος μίλησε για τις To άρθρο Συγκλονίζει ο Νίκος Αλιάγας: «Eίπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νίκος Αλιάγας; «Είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής»

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» που παρουσιάζει η ξαδέρφη του Μαρία Μπακοδήμου. Έπειτα από την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο, ο Νίκος Αλιάγας δάκρυσε και εξομολογήθηκε για πρώτη φορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο γεννήθηκε, κάτι που δεν γνώριζε ούτε η Μαρία Μπακοδήμου, μέχρι προσφάτως. Γεννήθηκα με ένα σοβαρό πρόβλημα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Αλιάγας: «Είπαν στη μητέρα μου ότι είχα λίγες ημέρες ζωής» (VIDEO)

Ο γνωστός παρουσιαστής, Νίκ0ς Αλιάγας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» που παρουσιάζει η ξαδέρφη του Μαρία Μπακοδήμου. Έπειτα από την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο, ο Νίκος Αλιάγας δάκρυσε και εξομολογήθηκε για πρώτη φορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο γεννήθηκε, κάτι που δεν γνώριζε ούτε η Μαρία Μπακοδήμου, μέχρι προσφάτως. «Γεννήθηκα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγεία στα σωθικά μου. Είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής. Ήμουν 5, 6 ημερών όταν με χειρούργησαν. Ήμουν πειραματόζωο. Δεν γνώριζαν αν το χειρουργείο θα πετύχει. Έμεινα στο νοσοκομείο δύο μήνες. Όταν με έβαλαν στο αυτοκίνητο οι γονείς μου και με πήγαν στο Μεσολόγγι ήμουν αδυνατισμένο με πολλά ράμματα.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Νίκος Αλιάγας: «Είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου»

Στην πρεμιέρα της Μαρίας Μπακοδήμου και στην εκπομπή «Γειά σου» στον ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Νίκος Αλιάγας. Ο ξάδερφός της παρουσιάστριας κάθισε στον καναπέ στο πλατό και μίλησε με ειλικρίνεια για τη καριέρα του στη γαλλική τηλεόραση. Ο παρουσιαστής μίλησε για την προσωπική του ζωή, στην αγάπη του για τη φωτογραφία, αλλά και σε ένα πρόβλημα […] The post Νίκος Αλιάγας: «Είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]