Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Νέα «καυτή» εμφάνιση στο My Style Rocks - Έξαλλος ο Κουδουνάρης (βίντεο)

10:01 - 18/01/2020

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βγήκε στο πλατό του My Style Rocks και προκάλεσε χαμό με την αισθησιακή της εμφάνιση. Άφωνος και ο Νίκος Μουτσινάς μόλις την είδε να ξεκινάει την “παράστασή” της. Αντίθετα, ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος μαζί της και την προειδοποίησε για τη συνέχεια. Με ορθάνοικτο ντεκολτέ η Κατερίνα Στικούδη στο πρώτο Gala «Εγώ έχω να σου πω ότι από τώρα και στο εξής εγώ αρνούμαι να σε βοηθήσω να γίνεις διάσημη για οποιοδήποτε άλλο λόγο εκτός από τα ρούχα που θα φοράς σε αυτή την εκπομπή. Θέλω να σταματήσει αυτό το πράγμα που κάνεις αλλιώς θα σου βάζω μόνο βαθμό. Εντάξει;», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης και της έβαλε 1.

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις