Δημήτρης Μοθωναίος: «Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος, ήταν πολύ έντονο και είχα μεγάλη ταραχή»

21:30 - 17/09/2022

Ο Δημήτρης Μοθωναίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και την δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου. Μέσα σε […] The post Δημήτρης Μοθωναίος: «Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος, ήταν πολύ έντονο και είχα μεγάλη ταραχή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Μοθωναίος: «Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος, ήταν πολύ έντονο και είχα μεγάλη ταραχή»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και την δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου. Μέσα σε όλα, ο νεαρός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην προσωπική ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης που γνωστοποίησε στην Φαίη Σκορδά και την τηλεοπτική τους συνέντευξη. Ο Δημήτρης Μοθωναίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και την δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου. Μέσα σε όλα, ο νεαρός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην προσωπική ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης που γνωστοποίησε στην Φαίη Σκορδά και την τηλεοπτική τους συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μοθωναίος εξομολογήθηκε πως «εκείνη την περίοδο συνέβαιναν όλα αυτά με τις […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Δημήτρης Μοθωναίος για την καθηλωτική εξομολόγηση της σεξουαλικής του κακοποίησης: «Μέχρι τότε νόμιζα ότι είμαι ο μόνος. Ήταν πολύ έντονο και είχα μεγάλη ταραχή»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος, κατά τη διάρκεια μιας καθηλωτικής συνέντευξης στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε στην εξομολόγηση του στη Φαίη Σκορδά για τη σεξουαλική βία που δεχόταν κατ’ εξακολούθηση από πολύ μικρή του ηλικία.  Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μοθωναίος εξομολογήθηκε πως την περίοδο που συνέβαιναν όλα αυτά με τις κακοποιήσεις, είχε ξεκινήσει […] Το άρθρο Ο Δημήτρης Μοθωναίος για την καθηλωτική εξομολόγηση της σεξουαλικής του κακοποίησης: «Μέχρι τότε νόμιζα ότι είμαι ο μόνος. Ήταν πολύ έντονο και είχα μεγάλη ταραχή» εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»