Ξεσπά η Μαίρη Συνατσάκη: «Μέχρι να γεννηθεί αuτό το παιδάκι, δεν θέλω να διαβάσω τέτοια μηνύματα!»

12:58 - 18/09/2022

Μία πολύ όμορφη περίοδο διανύει στη ζωή της η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς σε λίγους μήνες [...] The post Ξεσπά η Μαίρη Συνατσάκη: «Μέχρι να γεννηθεί αuτό το παιδάκι, δεν θέλω να διαβάσω τέτοια μηνύματα!» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε Περισσότερα στο tomati.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά η Μαίρη Συνατσάκη: «Μέχρι να γεννηθεί αuτό το παιδάκι, δεν θέλω να διαβάσω τέτοια μηνύματα!»

Μία πολύ όμορφη περίοδο διανύει στη ζωή της η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Η ίδια δεν έχει δύσκολη εγκυμοσύνη κι έτσι μπορεί και απολαμβάνει αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Η επιχειρηματίας και Influencer λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Ίαν Στρατή, ζήτησε […] The post Ξεσπά η Μαίρη Συνατσάκη: «Μέχρι να γεννηθεί αuτό το παιδάκι, δεν θέλω να διαβάσω τέτοια μηνύματα!» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tomati.gr

“Θα έπρεπε να είσαι μέσα στο τρένο, να ψοφήσεις”: Άγριο κράξιμο στη Δανάη Μπάρκα, “πάγωσε” το χαμόγελό της (βίντεο)

“Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε. Ήταν 9 χρονών και μόνος”: Συγκινεί ο Αρναούτογλου για τον υιοθετημένο γιο του

Αστείες και παράξενες ομοιότητες που υπάρχουν έξω στον κόσμο

“Καυτοί” άντρες με τα όλα τους που θα σε αφήσουν έγκυο χωρίς να σε αγγίξουν

Δίπλα του σε κάθε του βήμα: Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή που δείχνει ότι στηρίζει απόλυτα τον Μπισμπίκη

Πανύψηλη μελαχρινή με γαλάζια μάτια: Η καλλονή κόρη του Παύλου Πολάκη θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο