Μάρθα Καραγιάννη- Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σούρας στο okmag: «Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και πέθανε»

14:58 - 18/09/2022

Μια μεγάλη κυρία του κινηματογράφου και του θεάτρου η Μάρθα Καραγιάννη, έφυγε σήμερα από τη ζωή. Η αγαπημένη ηθοποιός που απολαύσαμε σε δεκάδες ελληνικές ταινίες έφυγε στο σπίτι της στα 82 της χρόνια έχοντας πάντα δίπλα της την αγαπημένη της φίλη Ντόρα Δούμα. Την ώρα που έφυγε από τη ζωή η Μάρθα Καραγιάννη,μιλούσε στο τηλέφωνο […] The post Μάρθα Καραγιάννη- Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σούρας στο okmag: «Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και πέθανε» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάρθα Καραγιάννη: Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σούρας – «Έφυγε από τη ζωή ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο»

Τις τελευταίες στιγμές που έζησε η Μάρθα Καραγιάννη περιέγραψε ο ψυχολόγος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος συγκλόνισε αναφέροντας πως πέθανε ενώ μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο. Συγκεκριμένα η φίλη της ηθοποιού, Ντόρα, επικοινώνησε μαζί του. «Μου είπε “καλημέρα Δημήτρη”. Λέω δε μου φτάνει αυτό, θέλω να μου πεις και κάτι παραπάνω. Να μου πεις “καλημέρα. τι κάνεις, πως είσαι”. Είπε “κα” και μετά σταμάτησε» είπε ο Δημήτρης Σούρας σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Καλύτερα Δε Γίνεται. Αμέσως είπε στη Ντόρα να πάρει τηλέφωνο γιατρό και ασθενοφόρο. Ωστόσο ήταν ήδη αργά μιας και μετά από 3 λεπτά τον πήρε πίσω ουρλιάζοντας, καθώς η Μάρθα Καραγιάννη είχε πεθάνει. «Για μένα έφυγε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μάρθα Καραγιάννη: Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου – «Αισθάνομαι ότι ακολουθώ»

Η είδηση πως η Μάρθα Καραγιάννη δεν βρίσκεται πια στη ζωή  βύθισε στη λύπη τόσο τον καλλιτεχνικό χώρο όσο και τους αγαπημένους της ανθρώπους. Ανάμεσα τους, η έτερη μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου που ενημερώθηκε για το απρόσμενη φευγιό της συναδέλφου της.Η είδηση πως η Μάρθα Καραγιάννη δεν βρίσκεται πια στη ζωή  βύθισε στη λύπη τόσο τον καλλιτεχνικό χώρο όσο και τους αγαπημένους της ανθρώπους. Ανάμεσα τους, η έτερη μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου που ενημερώθηκε για το απρόσμενη φευγιό της συναδέλφου της.Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, η Μαίρη Χρονοπούλου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάρθα Καραγιάννη: Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σούρας – Έφυγε από τη ζωή ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο

Τις τελευταίες στιγμές που έζησε η Μάρθα Καραγιάννη περιέγραψε ο ψυχολόγος Δημήτρης, ο οποίος συγκλόνισε αναφέροντας πως πέθανε ενώ μιλούσε […] The post Μάρθα Καραγιάννη: Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σούρας – Έφυγε από τη ζωή ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μάρθα Καραγιάννη: Συγκινεί ο Χάρης Ρώμας για τον θάνατο της – «Γονάτισα και της φίλησα το χέρι»

Η Μάρθα Καραγιάννη έσβησε το μεσημέρι της Κυριακής και σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος βυθίστηκε στη θλίψη. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο […] The post Μάρθα Καραγιάννη: Συγκινεί ο Χάρης Ρώμας για τον θάνατο της – «Γονάτισα και της φίλησα το χέρι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μάρθα Καραγιάννη - Συγκλονίζουν οι νέες δηλώσεις του Δημήτρη Σούρα για τις τελευταίες στιγμές της ηθοποιού

"Έπαθε εκείνη την ώρα το εγκεφαλικό και εξέπνευσε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»