#Μάρθα Καραγιάννη

Μάρθα Καραγιάννη – «Είχε γεννήσει ένα παιδί και πέθανε μετά από τρεις ημέρες» αποκαλύπτει η κολλητή της φίλη

tlife.gr
Στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου παραχώρησε συνέντευξη η Ντόρα Δούμα. Η στενή To άρθρο Μάρθα Καραγιάννη – «Είχε γεννήσει ένα παιδί και πέθανε μετά από τρεις ημέρες» αποκαλύπτει η κολλητή της φίλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 05/03/2024

Τα ορφανά πορεύονται κι οι χήρες κονομιόνται…

trikalavoice.gr
Αααααααα… Άπονεεεε την καρδούλα μας την έκανες κομμάτια!!! Γυρνάμε στους δρόμους σαν τρελοί με βουρκωμένα μάτια… Γύρνα πίσω άπονε μην μας αφήνεις μόνους, μας έζωσαν οι στεναγμοί μας έπνιξαν οι πόνοι…     Νομίζω ότι οι στίχοι του παραπάνω άσματος που ερμήνευσε μοναδικά η Μάρθα Καραγιάννη είναι ικανοί να εκφράσουν όλο μας το μέσα μας, […]
07:53 12/01/2024

Μνημόσυνο στο Α’ Νεκροταφείο για τον έναν χρόνο από τον θάνατό της Μάρθας Καραγιάννη

irafina.gr
Ηταν 18 Σεπτεμβρίου του 2022 όταν η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Αύριο Δευτέρα 18/9 συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού και σήμερα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη της, στον ιερό Ναό Άγιοι Θεόδωροι στο Α’ Νεκροταφείο […]
17:46 17/09/2023

Ένας χρόνος χωρίς την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη - Από προσφυγοπούλα έγινε το απόλυτο sex symbol των Ελλήνων

Newsit
Τη Δευτέρα (18.9.2023) κλείνει ένας χρόνος χωρίς την αγαπημένη ηθοποιό, Μάρθα Καραγιάννη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών.  Αν η Μάρθα Καραγιάννη είχε γεννηθεί σε μια άλλη χώρα ίσως ήταν δίπλα στις διάσημες ηθοποιούς, σταρ που άφησαν το δικό τους στίγμα στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Αρκεί να θυμηθούμε το ολιγόλεπτο πέρασμά ... Περισσότερα To άρθρο Ένας χρόνος χωρίς την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη - Από προσφυγοπούλα έγινε το απόλυτο sex symbol των Ελλήνων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 17/09/2023

Μάρθα Καραγιάννη: Από το κλασικό μπαλέτο στις 42 εμφανίσεις στον κινηματογράφο! Η επιστροφή στο θέατρο και η απώλεια του παιδιού τους

thecaller.gr
Η Μάρθα Καραγιάννη αν είχε γεννηθεί σε μια άλλη χώρα, μεγαλύτερη, με αναπτυγμένη κινηματογραφία που απευθυνόταν και στο διεθνές στερέωμα, ίσως να είχε μπει δίπλα σε πολλές διάσημες σταρ, sex symbol τής εποχής της, καθώς κατάφερνε με μία μοναδική ικανότητα να συνδυάζει το ταπεραμέντο, το πικάντικο και τον χορό, με την κωμωδία, το ζητούμενο πολλές φορές για μια παραγωγή, που θέλει να προσφέρει αυθεντική ψυχαγωγία - φυγή από την καθημερινότητα.Η Μάρθα Καραγιάννη αν είχε γεννηθεί σε μια άλλη χώρα, μεγαλύτερη, με αναπτυγμένη κινηματογραφία που απευθυνόταν και στο διεθνές στερέωμα, ίσως να είχε μπει δίπλα σε πολλές διάσημες σταρ, sex symbol τής εποχής της, καθώς κατάφερνε με μία μοναδική ικανότητα να
09:00 17/09/2023

Μάρθα Καραγιάννη: Σπάνια φωτογραφία από την πρώτη της θεατρική εμφάνιση σε ηλικία 18 ετών

instyle.gr
Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή στις 18 Σεπτεμβρίου του 2022 σε ηλικία 82 ετών. Τα τελευταία χρόνια η σπουδαία ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η Μάρθα Καραγιάννη γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1939 στην Αθήνα από γονείς ποντιακής καταγωγής και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Σπούδασε χορό και από τα οχτώ της χρόνια άρχισε να δίνει παραστάσεις στη […] The post Μάρθα Καραγιάννη: Σπάνια φωτογραφία από την πρώτη της θεατρική εμφάνιση σε ηλικία 18 ετών appeared first on InStyle.
16:46 14/09/2023

Studio Kleisthenis: Μάρθα Καραγιάννη, Μάρκος Σεφερλής, Φώτης Μεταξόπουλος σε ένα κλικ

instyle.gr
Πριν από 20 χρόνια, μπροστά από το φακό του Κλεισθένη πόζαραν για ένα κλικ πέντε αγαπημένοι καλλιτέχνες. Οι ηθοποιοί Μάρθα Καραγιάννη, Μάρκος Σεφερλής, Γιώργος Βασιλείου και Νίκος Παπαθανασίου και ο χορευτής και χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος. «Μία όμορφη παρέα κάποτε στον χρόνο…για την ακρίβεια στις 22-3-2003 με το φακό του Κλεισθένη», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει […] The post Studio Kleisthenis: Μάρθα Καραγιάννη, Μάρκος Σεφερλής, Φώτης Μεταξόπουλος σε ένα κλικ appeared first on InStyle.
10:46 13/08/2023

Ζωζώ Σαπουντζάκη για Μάρθα Καραγιάννη: «Την είχα δει τελευταία, ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι πολύ καιρό»

tlife.gr
Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε η  Ζωζώ Σαπουντζάκη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και την δημοσιογράφο To άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη για Μάρθα Καραγιάννη: «Την είχα δει τελευταία, ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι πολύ καιρό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 31/07/2023

Παγκόσμια Ημέρα Αφρόλουτρου: Το βίντεο της Finos Film με Αλίκη Βουγιουκλάκη και Μάρθα Καραγιάννη στην… μπανιέρα

instyle.gr
Παγκόσμια Ημέρα Αφρόλουτρου σήμερα και η Finos Film δημιούργησε ένα ξεχωριστό βίντεο με σκηνές από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, στις οποίες η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μάρθα Καραγιάννη απολαμβάνουν το μπάνιο τους. Στο βίντεο της Φίνος Film υπάρχουν πλάνα από τις ταινίες «Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο», «Το Ανθρωπάκι», «Ένα Αστείο Κορίτσι» και «Η Λίζα και η Άλλη». “Τα αφρόλουτρα […] The post Παγκόσμια Ημέρα Αφρόλουτρου: Το βίντεο της Finos Film με Αλίκη Βουγιουκλάκη και Μάρθα Καραγιάννη στην… μπανιέρα appeared first on InStyle.
14:46 14/06/2023

Όταν ο Γιάννης Βογιατζής αποκάλυπτε για τη Μάρθα Καραγιάννη: «Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει κανένας Έλληνας»

zappit.gr
Ο Γιάννης Βογιατζής έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 89 ετών από πολυοργανική ανεπάρκεια. Η είδηση του […] The post Όταν ο Γιάννης Βογιατζής αποκάλυπτε για τη Μάρθα Καραγιάννη: «Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει κανένας Έλληνας» appeared first on Zappit.
12:28 15/05/2023

Νέλλη Παππά: «Έτσι χώρισαν ο Κώστας Χατζηχρήστος με τη Μάρθα Καραγιάννη»

zappit.gr
Στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα έδωσε συνέντευξη η Νέλλη Παππά. Η ηθοποιός μίλησε, όπως ήταν φυσικό, για τον […] The post Νέλλη Παππά: «Έτσι χώρισαν ο Κώστας Χατζηχρήστος με τη Μάρθα Καραγιάννη» appeared first on Zappit.
08:36 19/03/2023

Μάρθα Καραγιάννη: Πιο εκθαμβωτική από ποτέ – Σπάνια φωτογραφία από το 1967

instyle.gr
Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία η Μάρθα Καραγιάννη ποζάρει στην είσοδο του γηπέδου Καραϊσκάκη σε διάλειμμα των γυρισμάτων της ταινίας “Μια κυρία στα μπουζούκια” το καλοκαίρι του 1967. Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του: Η Μάρθα Καραγιάννη το καλοκαίρι του 1967 […] The post Μάρθα Καραγιάννη: Πιο εκθαμβωτική από ποτέ – Σπάνια φωτογραφία από το 1967 appeared first on InStyle.
16:24 01/03/2023

Δημήτρης Σούρας: «Έσπασε» για την Μάρθα Καραγιάννη – «Πέθανε από εγκεφαλικό στα καλά του καθουμένου»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Σούρας στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status, η οποία προβλήθηκε […] The post Δημήτρης Σούρας: «Έσπασε» για την Μάρθα Καραγιάννη – «Πέθανε από εγκεφαλικό στα καλά του καθουμένου» appeared first on Zappit.
18:18 26/02/2023

Σπύρος Μπιμπίλας: Κάποιοι ήθελαν να με εμφανίσουν ως κιτς και τρας

Newsit
«Ήταν μεγάλο χτύπημα, για μένα ήταν ορόσημο στη ζωή μου», είπε συγκινημένος ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα. Ο ηθοποιός μίλησε για την ομοιότητα με τον Μέγα Αλέξανδρο, το bullying, τις ξένες παράγωγες που έπαιξε, ενώ στο φινάλε δάκρυσε, όταν μίλησε για τη Μάρθα Καραγιάννη, ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Κάποιοι ήθελαν να με εμφανίσουν ως κιτς και τρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:12 24/02/2023

Η συγκίνηση του Δημήτρη Σούρα για τη Μάρθα Καραγιάννη στην παρουσίαση του νέου cd του Δημήτρη Κανέλλου

happytv.gr
Η συγκίνηση του Δημήτρη Σούρα για τη Μάρθα Καραγιάννη στην παρουσίαση του νέου cd του Δημήτρη Κανέλλου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η συγκίνηση του Δημήτρη Σούρα για τη Μάρθα Καραγιάννη στην παρουσίαση του νέου cd του Δημήτρη Κανέλλου
09:54 16/02/2023

Πώς θα ήταν Βουγιουκλάκη, Καρέζη, Λάσκαρη αν υπήρχε photoshop το ’60. Αγνώριστες [φωτο]

fimes.gr
Τα φίλτρα και το photoshop έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και σχεδόν κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει στα social media πρώτα έχει περάσει από επεξεργασία. Όμως την εποχή του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου, τότε που στις ταινίες πρωταγωνιστούσαν σταρς όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, η Ζωή Λάσκαρη, η Μάρθα Καραγιάννη και η […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Πώς θα ήταν Βουγιουκλάκη, Καρέζη, Λάσκαρη αν υπήρχε photoshop το ’60. Αγνώριστες [φωτο].
14:48 27/01/2023

Finos Film: Τη χρονιά που πέρασε όλα γύρω μας άλλαξαν-Βίντεο για το 2022

eretikos.gr
Στο τέλος του βίντεο της Finos Film, υπάρχει μια συγκινητική αναφορά στους σπουδαίους ηθοποιούς που έφυγαν από τη ζωή του 2022. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Κώστας Καζάκος, η Ειρήνη Παπά, η Νίτσα Μαρούδα και η Μάρθα Καραγιάννη.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
18:16 31/12/2022

Ντόρα Δούμα για Μάρθα Καραγιάννη: «Κλείσανε τρεις μήνες που μας άφησες»

ProtoThema.gr
«Δεν μπορώ να το πιστέψω μείναμε οι δύο μας, εγώ και η Ζωζώκα μας» πρόσθεσε - Δείτε τη δημοσίευσή της στο Facebook
22:26 19/12/2022

Μάρθα Καραγιάννη: «Ραγίζει» καρδιές η κολλητής της Ντόρα Δούμα τρεις μήνες μετά τον θάνατό της

tlife.gr
Τρεις μήνες συμπληρώθηκαν χθες από τη μέρα που η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή. Η To άρθρο Μάρθα Καραγιάννη: «Ραγίζει» καρδιές η κολλητής της Ντόρα Δούμα τρεις μήνες μετά τον θάνατό της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:04 19/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load