Δημήτρης Σούρας για Μάρθα Καραγιάννη: «Έφυγε από τη ζωή ενώ μου μιλούσε στο τηλέφωνο»

17:24 - 18/09/2022

Τις τελευταίες στιγμές της ζωής της δημοφιλούς ηθοποιού περιέγραψε ο γνωστός ψυχολόγος

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Ρώμας για Μάρθα Καραγιάννη: «Έβγαλε την περούκα και μου είπε "αυτή είμαι πραγματικά"»

Οι αναμνήσεις του από την αείμνηστη ηθοποιό - Είχαν συνεργαστεί στην παράσταση «Αρσενικό και παλιά δαντέλα»

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Σούρας για Μάρθα Καραγιάννη: Έπαθε εκείνη την ώρα το εγκεφαλικό και εξέπνευσε

«Έφυγε όπως ήθελε, με μία καλημέρα», είπε ο Δημήτρης Σούρας για τη Μάρθα Καραγιάννη. Για την καλή του φίλη, την ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη που «έφυγε» χθες σε ηλικία 82 ετών, μίλησε σήμερα ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega». «Η Μάρθα εδώ και 2 χρόνια μετά από 2 εγχειρήσεις που είχε κάνει, είχε ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Σούρας για Μάρθα Καραγιάννη: Έπαθε εκείνη την ώρα το εγκεφαλικό και εξέπνευσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ο Δημήτρης Σούρας για τον αιφνίδιο τελος της Μάρθας Καραγιάννη: Έσβησε ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο

Ο ψυχολόγος Δημήτρης Σούρας έμελλε να είναι όχι μόνο ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τη Μάρθα Καραγιάννη, αλλά εκείνος που, ουσιαστικά, την «άκουσε» να ξεψυχά! Όπως περιέγραψε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Ναταλία Γερμανού στο πλαίσιο της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται», λίγα λεπτά πριν πεθάνει η πολυαγαπημένη μας ηθοποιός, ο ίδιος δέχτηκε […] Ο Δημήτρης Σούρας για τον αιφνίδιο τελος της Μάρθας Καραγιάννη: Έσβησε ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι