«Είδα τρία άτομα με σακούλες» – Τι λέει η αστρολόγος για τη ληστεία στο σπίτι της (βίντεο)

18:02 - 19/09/2022

Σε θρίλερ εξελίχτηκε το βράδυ της Κυριακής για μία 55χρονη από την Γλυφάδα, η οποία έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Το χρονικό Η 55χρονη αστρολόγος καθόταν στον καναπέ του σαλονιού της σε μονοκατοικία που διαμένει στην Γλυφάδα. Όταν άκουσε το θυροτηλέφωνο να χτυπάει, πήγε να δει ποιος είναι και από εκεί […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυφάδα: «Θα σου πάρουμε ό,τι έχεις και δεν έχεις» – Πώς περιγράφει η γνωστή αστρολόγος την ληστεία στο σπίτι της

Η 55χρονη αστρολόγος που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της στη Γλυφάδα, περιέγραψε με λεπτομέρεια την δυσάρεστη περιπέτεια που έζησε, αλλά και τον διάλογο που είχε με τον δράστη. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε ότι «ήρθε κάποιος και μου χτύπησε το κουδούνι και μου είπε να μιλήσουμε, ο θείος σου λέει θέλει να σου μιλήσει και άνοιξα την πόρτα. Του λέω: “Τι θέλεις;” και μου λέει: “Δε θα σε πειράξω, ο θείος σου με έστειλε. Απλώς θα σου πάρουμε ό,τι έχεις και δεν έχεις”». Έπειτα, περιέγραψε πως ένα άτομο μπήκε στο σπίτι της και την ακινητοποίησε με μία κουβέρτα στο πάτωμα, ενώ στη συνέχεια την έδεσε χειροπόδαρα σε μία καρέκλα και την διέταξε να του πει, που βρίσκονται τα χ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”