Επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Ζωγράφου

18:16 - 19/09/2022

Τον Δήμο Ζωγράφου επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον βουλευτή του Νοτίου Τομέα και Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων ΝΔ Διονύση Χατζηδάκη, τον βουλευτή Νοτίου Τομέα και Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ Χάρη Θεοχάρη, τους βουλευτές Νοτίου Τομέα Άννα Καραμανλή, Μπάμπη Παπαδημητρίου, Βασίλη […] Το άρθρο Επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Ζωγράφου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η απάντηση της Κοινότητας Πιτίτσας στον Δήμο Πατρέων

Σε απάντησή της, η Κοινότητα Πιτίτσας στον Δήμο Πατρέων σχετικά με την σύμβαση έργων σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Κύριε Δήμαρχε, θα ήταν πολύ γενναιόδωρο, και εμείς πολύ ευτυχείς, να προγραμματίζατε στην Πιτίτσα έργα προϋπολογισμού 800.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στον Δήμο Ζωγράφου (ΦΩΤΟ)

Τον Δήμο Ζωγράφου επισκέφτηκε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ξεκινώντας από το δημαρχείο, κάνοντας βόλτα στην αγορά σε κεντρικούς δρόμους του Δήμου, περνώντας από την ΙΒ ΔΟΥ Αθηνών και καταλήγοντας μαζί με στελέχη του κόμματος στο Κέντρο Υγείας Ζωγράφου. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του ο γραμματέας της ΝΔ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με μέλη και στελέχη του κόμματος από την περιοχή συνομιλώντας μαζί τους για τα μέτρα ενίσχυσης των πολιτών που δρομολογεί η κυβέρνηση. Ο κ. Μαρινάκης συνοδευόταν από τον γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον βουλευτή του Νοτίου Τομέα και γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων ΝΔ Διονύση Χατζηδά

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη