#Άννα Καραμανλή

Ομόφυλα ζευγάρια: Ποιοι βουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν και ποιοι επέλεξαν την αποχή

tilegrafimanews.gr
Σε 51 ανέρχονται συνολικά οι διαρροές από τη Νέα Δημοκρατία στην ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια. Το νομοσχέδιο ψήφισαν συνολικά 176 βουλευτές από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας. Συγκεκριμένα, από το κυβερνών κόμμα υπερψήφισαν 107 βουλευτές, 20 καταψήφισαν και 31 επέλεξαν την αποχή από την ψηφοφορία. Αναλυτικά, καταψήφισαν οι: Αθανασίου Χαράλαμπος Αραμπατζή Φωτεινή Γιόγιακας Βασίλειος Γκίκας Στέφανος Γκιουλέκας Κων/νος Δαβάκης Αθανάσιος Δημοσχάκης Αναστάσιος Καραγκούνης Κωνσταντίνος Άννα Καραμανλή Θεόδωρος Καράογλου Κατσανιώτης Ανδρέας Κυριαζίδης Δημήτριος Λεονταρίδης Θεόφιλος Μπαραλιάκος Ξενοφώντας Πασχαλίδης Ιωάννης Σαλμάς Μάριος Σαμαράς
09:46 16/02/2024

Άννα Καραμανλή: Καταψηφίζει το νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων

naftemporiki.gr
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, εξήγησε από το βήμα της Βουλής γιατί θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, σημειώνοντας ότι «δεν ξέρω πότε η… Άννα Καραμανλή: Καταψηφίζει το νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
21:00 14/02/2024

Παρεμβάσεις 7.2.2024

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Δημήτρης Στούμπος Χρήστος Κώνστας Καλεσμένοι: Άννα Καραμανλή Βουλευτής ΝΔ Διονύσης καλαματιανός Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Βλάχος μέλος κεντρικής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Παρεμβάσεις 7.2.2024 on BLUE SKY.
09:46 08/02/2024

Άννα Καραμανλή: Δεν έγινα σοφότερη από το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια - Θα το καταψηφίσω

Παραπολιτικά
“Ο πρωθυπουργός έχει αλλάξει πολλά επίπεδα τη χώρα, αλλά μπορώ να διαφωνήσω σε ένα νομοσχέδιο”, ανέφερε ο Άννα Καραμανλή
10:00 16/01/2024

Αννα Καραμανλή: Θα καταψηφίσω τον γάμο των ομοφύλων ακόμα και με κομματική πειθαρχεία

tovima
Λίγες ώρες πριν ο πρωθυπουργός ανοίξει επισήμως τον διάλογο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών η Άννα Καραμανλή απέκλεισε, μιλώντας στο MEGA, κάθε ενδεχόμενο να ψηφίσει ένα σχετικό νομοσχέδιο.
10:00 10/01/2024

Άννα Καραμανλή στην «Political»: Η κοινοβουλευτική δημοκρατία χρειάζεται ισχυρές κυβερνήσεις αλλά και αντιπολιτεύσεις

paraskhnio.gr
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή σε συνέντευξή της στην «Political» ξεκαθαρίζει πως «η δημοκρατία χρειάζεται εκτός από ισχυρές κυβερνήσεις και ισχυρές αντιπολιτεύσεις», ενώ τονίζει ότι η κυβέρνηση δεν έχει πάρει «λευκή επιταγή». Επιπλέον στάθηκε στο πρόβλημα της ακρίβειας, εκφράζοντας την αισιοδοξία της πως η κυβέρνηση θα αντεπεξέλθει και θα καταφέρει να την αντιμετωπίσει. Το άρθρο Άννα Καραμανλή στην «Political»: Η κοινοβουλευτική δημοκρατία χρειάζεται ισχυρές κυβερνήσεις αλλά και αντιπολιτεύσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
15:28 24/11/2023

Ένταση στον αέρα – Άννα Καραμανλή: «Με προσβάλλετε τώρα, αυτά αλλού όχι σε μένα»

zappit.gr
Ανέβηκαν οι τόνοι στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη […] The post Ένταση στον αέρα – Άννα Καραμανλή: «Με προσβάλλετε τώρα, αυτά αλλού όχι σε μένα» appeared first on Zappit.
23:34 25/04/2023

Άννα Καραμανλή: «Δυσκολεύομαι σε όλες μου τις κινήσεις και μέχρι πριν από τρεις μήνες ζούσα με αφόρητους πόνους»

tlife.gr
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret και τη Σάσα Σταμάτη To άρθρο Άννα Καραμανλή: «Δυσκολεύομαι σε όλες μου τις κινήσεις και μέχρι πριν από τρεις μήνες ζούσα με αφόρητους πόνους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:04 15/04/2023

Άννα Καραμανλή: «Ζούσα για καιρό με αφόρητους πόνους»

zappit.gr
Συνέντευξη στη Secret και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Άννα Καραμανλή. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την […] The post Άννα Καραμανλή: «Ζούσα για καιρό με αφόρητους πόνους» appeared first on Zappit.
11:04 15/04/2023

Η Άννα Καραμανλή για τον Γιώργο Βαρεμένο: Έχουν μιλήσει μετά το επεισόδιο στον ΣΚΑΙ;

zappit.gr
Η Άννα Καραμανλή έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, όπου απάντησε και για τον Γιώργο […] The post Η Άννα Καραμανλή για τον Γιώργο Βαρεμένο: Έχουν μιλήσει μετά το επεισόδιο στον ΣΚΑΙ; appeared first on Zappit.
08:48 14/04/2023

Μάχες υπουργών και «γαλάζια μαχαιρώματα» για τον σταυρό στην Αττική

ieidiseis.gr
Ο προεκλογικός «Γολγοθάς» της Αττικής και ο χάρτης της μάχης στο Λεκανοπεδίου.Το άγνωστο τοπίο των εκλογών της απλής αναλογικής, σε συνδυασμό με τον σημαντικό αριθμό των αναποφάσιστων ψηφοφόρων, έχει βάλει «φτερά» στα πόδια των γαλάζιων υποψηφίων, οι οποίοι δίνουν ήδη τη σκληρή μάχη του σταυρού. Ιδιαίτερα στις περιφέρειες της Αττικής, πέραν της εκλογής, οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί της κυβέρνησης διαγκωνίζονται και για το «γόητρο», ενώ κάποιοι εξ αυτών, διεκδικούν την πρωτιά, ώστε να είναι «παρόντες» όταν ανοίξει το εσωκομματικό παιχνίδι της ΝΔ. Η πιο σκληρή μάχη στο Λεκανοπέδιο φαίνεται ότι θα δοθεί στην Α΄Αθηνών, στην οποία ούτως ή άλλως, περιλαμβάνονται «βαριά ονόματα», ενώ η συμμετοχή και του υ
06:14 07/04/2023

Άννα Καραμανλή: Τους πλειστηριασμούς και τα funds τα έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ – Θέλουμε να βοηθήσουμε τους πιο ευάλωτους

thecaller.gr
Στο The Caller και την Ξένια Γώγου μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή.Στο The Caller και την Ξένια Γώγου μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή.Μεταξύ άλλων η κ. Καραμανλή ανέφερε για την Τουρκία:  «Η Τουρκία ζει μια τραγωδία πραγματική, από την πρώτη στιγμή η Ελλάδα στάθηκε αλληλέγγυα, στείλαμε τις ΕΜΑΚ μας σώθηκαν ζωές, ανασύρθηκαν ζωντανοί άνθρωποι από τα ερείπια.  Είδαμε και την επίσκεψη του κ. […]
10:38 14/02/2023

«Αντέδρασα σε μια ιεροσυλία και δεν κάνω δήλωση μετανοίας» απαντά για το επεισόδιο με την Καραμανλή ο Βαρεμένος

paraskhnio.gr
«Έδωσα τις εξηγήσεις μου αμέσως μετά από το περιστατικό με την Άννα Καραμανλή στον τηλεοπτικό «αέρα» και το περιστατικό έληξε εκεί» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, για το επεισόδιο με την φωτογραφία, την οποία κρατούσε η συνάδελφος του της ΝΔ, την οποία εκείνος άρπαξε από τα χέρια της, τσαλάκωσε και πέταξε προς το Το άρθρο «Αντέδρασα σε μια ιεροσυλία και δεν κάνω δήλωση μετανοίας» απαντά για το επεισόδιο με την Καραμανλή ο Βαρεμένος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
17:10 04/02/2023

Συνεχίζεται η κόντρα Βαρεμένου – Καραμανλή – Νέος κύκλος σφοδρής αντιπαράθεσης

NewsBomb
Γιώργος Βαρεμένος και Άννα Καραμανλή ήταν από τα πρόσωπα της εβδομάδας που πέρασε, λόγω του μεταξύ τους επεισοδίου στον «αέρα»…Περισσότερα...
16:38 04/02/2023

Γιώργος Βαρεμένος για Άννα Καραμανλή: Δεν κάνω «δήλωση μετανοίας», ένιωσα ότι βρισκόμουν μπροστά σε μια ιεροσυλία

Newsit
Για το επεισόδιο με την Άννα Καραμανλή στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ, μίλησε το πρωί του Σαββάτου (04.02.2023) στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.  «Έδωσα τις εξηγήσεις μου αμέσως μετά από το περιστατικό με την Άννα Καραμανλή στον τηλεοπτικό «αέρα» και το περιστατικό έληξε εκεί» είπε αρχικά ο βουλευτής του ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Βαρεμένος για Άννα Καραμανλή: Δεν κάνω «δήλωση μετανοίας», ένιωσα ότι βρισκόμουν μπροστά σε μια ιεροσυλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:04 04/02/2023

Βαρεμένος - Καραμανλή: Μαίνεται η αντιπαράθεση - Χαμός και στο twitter

NewsBomb
Όσα είπαν ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή για το επεισόδιο μεταξύ τουςΠερισσότερα...
17:14 03/02/2023

Δεν φαντάζεστε τι βλέπει στην τηλεόραση η πατριώτισσα Άννα Καραμανλή

olympia.gr
Η Άννα Καραμανλή η οποία έδωσε ρεσιτάλ εθνικής ευαισθησίας προχθές στον Σκάι, βλέπει φανατικά τουρκικό σίριαλ. Τα τούρκικα σήριαλ να υπενθυμίσουμε, είναι το μακρύ χέρι της τουρκικής προπαγάνδας και αποτελεί ντροπή η προβολή τους στην ελληνική τηλεόραση. Αποτελεί όμως μεγαλύτερη ντροπή να στέλνουμε στο κοινοβούλιο άτομα τα οποία αρέσκονται στο να βλέπουν τουρκικό σίριαλ. Τι […] Δεν φαντάζεστε τι βλέπει στην τηλεόραση η πατριώτισσα Άννα Καραμανλή - olympia
16:16 03/02/2023

Γιώργος Βαρεμένος για Άννα Καραμανλή: Αιφνιδιάστηκα, ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε την ανακοίνωση που νόμιζε ότι έπρεπε να βγάλει

Newsit
Στο ότι δεν… περίμενε να του κραδαίνει η Άννα Καραμανλή τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα ανήμερα της κηδείας του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα και να αμφισβητεί τον πατριωτικό του απέδωσε, σήμερα (03.02.2023), το μεταξύ τους επεισόδιο ο Γιώργος Βαρεμένος. Εκτός όμως από τον αιφνιδιασμό, ο Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN, ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Βαρεμένος για Άννα Καραμανλή: Αιφνιδιάστηκα, ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε την ανακοίνωση που νόμιζε ότι έπρεπε να βγάλει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:10 03/02/2023

Απασφάλισε η Φαίη Σκορδά για Βαρεμένο – Καρμανλή: «Πώς σκέφτηκες να το κάνεις; Απαράδεκτη συμπεριφορά»

tlife.gr
Απόσπασμα από το έντονο επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή προβλήθηκε στο «Πρωινό To άρθρο Απασφάλισε η Φαίη Σκορδά για Βαρεμένο – Καρμανλή: «Πώς σκέφτηκες να το κάνεις; Απαράδεκτη συμπεριφορά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:26 03/02/2023

Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την τοξικότητα στην πολιτική σκηνή

lykavitos.gr
Για το περιστατικό της επίθεσης του Γιώργου Βαρεμένου στην Άννα Καραμανλή, αλλά και για την τροπολογία στο κόμμα Κασιδιάρη, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
09:32 03/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load