Γιώργος Καπουτζίδης: Χαμός με τις φήμες ότι θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ – Η απάντησή του
08:56 - 21/09/2022
Φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας μικρός χαμός στο Twitter. Η απάντηση του ηθοποιού, σεναριογράφου και παρουσιαστή πάντως ήταν αποστομωτική… «Έχω δηλώσει δεκάδες φορές ότι δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με την πολιτική και καμία όρεξη να ενταχθώ σε κανένα κόμμα! Τι δεν καταλαβαίνετε;», έγραψε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης . «Ανήκω στις γάτες μου! Πουθενά αλλού!», συνέχισε με ένα δεύτερο story στο Instagram. Ακολουθούν κάποια από τα σχόλια στο Twitter…
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καπουτζίδης: Απάντησε αν θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές
Σχολίασε τις αναρτήσεις που τον ήθελαν να κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: Έξαλλος με τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο στις εκλογές
Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική και δεν έχει σκοπό να ενταχθεί σε κάποιο κόμμα.
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: Θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ; Απαντά ο ίδιος!
Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές. Από χθες έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος στα social media με την φήμη που άρχισε να κυκλοφορεί για τον Γιώργο Καπουτζίδη. Αυτή λοιπόν ανέφερε πως ο πασίγνωστος ηθοποιός θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες […]
Το άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: Θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ; Απαντά ο ίδιος! εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓιώργος Καπουτζίδης: Του επιτέθηκαν για τη φήμη ότι θα πολιτευθεί με τη ΝΔ – Τι απαντά ο ίδιος
Αρνητικά σχόλια δέχθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, με αφορμή τη φήμη ότι θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.Αρνητικά σχόλια δέχθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, με αφορμή τη φήμη ότι θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναγκάστηκε διέψευσε τα σχετικά σενάρια με μία σειρά αναρτήσεων. «Έχω δηλώσει δεκάδες φορές πως δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με την πολιτική και καμία όρεξη να ενταχθώ σε κανένα κόμμα. Τι δεν καταλαβαίνετε; Επειδή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Καπουτζίδης: Ξέσπα για τις φήμες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος στις εκλογές
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέσπασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram για τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο στις εκλογές του 2023.
Διαβάστε το στο real.grΓιώργος Καπουτζίδης: Τι απαντάει τις φήμες ότι θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ
Χαμός με τα σχόλια στο Twitter
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Καπουτζίδης: Τον «έχρισαν» υποψήφιο με τη ΝΔ και αντέδρασε
Αποστομωτική και ευφυής ήταν η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη, μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές. «Ανήκω στις γάτες μου! Πουθενά αλλού!», απάντησε ο ηθοποιός. Η είδηση πως ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία οδήγησαν σε έναν μικρό χαμό από σχόλια στο Twitter, με τον […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΧαμός με τις φήμες ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ – Τι απαντά
Φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας μικρός χαμός στο Twitter. Η απάντηση του ηθοποιού, σεναριογράφου και παρουσιαστή πάντως ήταν αποστομωτική… «Έχω δηλώσει δεκάδες φορές ότι δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με την πολιτική και καμία όρεξη να […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Καπουτζίδης: Ξέσπα για τις φήμες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος στις εκλογές
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέσπασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram για τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο στις εκλογές του 2023. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική και ούτε θέλει να ενταχθεί σε κάποιο κόμμα. “Έχω δηλώσει δεκάδες φορές ότι δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: Ξέσπα για τις φήμες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος στις εκλογές appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΓιώργος Καπουτζίδης: Έξαλλος με τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο στις εκλογές
O Γιώργος Καπουτζίδης, θέλησε να δώσει ένα βροντερό τέλος στην έντονη φημολογία που υπήρξε τα τελευταία 24ωρα και τον ήθελε να είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα άφησαν υποννούμενα ότι στα πλάνα του γνωστού ηθοποιού είναι να κατέβει με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Τι έγραψε στο instagram «Έχω δηλώσει δεκάδες φορές […]
Διαβάστε το στο dete.gr