Ρωσία – Tass: Μερική επιστράτευση κήρυξε ο πρόεδρος Πούτιν 

09:12 - 21/09/2022

Μερική επιστράτευση ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κήρυξε μερική επιστράτευση,  σύμφωνα με το πρακτορείο TASS. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer 2022: Διάγνωση, υποστήριξη και εκπαίδευση Το κόστος της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ (VIDEO) Προειδοποίηση από τον EMA για νέο κύμα κορωνοϊού το φθινόπωρο The post Ρωσία – Tass: Μερική επιστράτευση κήρυξε ο πρόεδρος Πούτιν  appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρωσία: «Ένδειξη πανικού» η μερική επιστράτευση που ανακοίνωσε ο Πούτιν

Η Γερμανία θεωρεί ότι η ρωσική επίθεση στην Ουκρανία δεν είναι επιτυχής, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του Γερμανού καγκελάριου Όλαφ Σολτς, αντιδρώντας στην ανακοίνωση της Ρωσίας για μερική επιστράτευση. «Η ανακοίνωση αυτή δείχνει ότι η ρωσική επίθεση στην Ουκρανία δεν έχει στεφθεί με επιτυχία», επισήμανε ο Βόλφγκανγκ Μπίχνερ στη διάρκεια της τακτικής συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί από το Βερολίνο. Και καταδεικνύει επίσης ότι η Ουκρανία υπερασπίζεται τον εαυτό της αποτελεσματικά «χάρη στη μαζική στήριξη (…) πολλών χωρών, ανάμεσά τους και η Γερμανία», πρόσθεσε ο ίδιος. Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι τα δημοψηφίσματα, που θέλουν να πραγματοποιήσουν οι αυτονομιστές στις επαρχίες

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μερική επιστράτευση ανακοίνωσε ο Πουτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλ.Πούτιν με καθυστέρηση 12 ωρών έκανε το διάγγελμα του και ανακοίνωσε μερική επιστράτευση. Όπως είπε ο Ρώσος πρόεδρος η εντολή για την μερική επιστράτευση έχει ήδη υπογραφεί και θα τεθεί σε ισχύ από σήμερα κιόλας. Διευρκίνισε ωστόσο – δις – πως η απόφαση για επιστράτευση είναι μερική και θα αφορά μόνο όσους […] The post Μερική επιστράτευση ανακοίνωσε ο Πουτιν appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Μερική επιστράτευση κήρυξε ο Πούτιν!

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κήρυξε μερική επιστράτευση. Το άρθρο Μερική επιστράτευση κήρυξε ο Πούτιν! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πούτιν: Μερική επιστράτευση ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος – Ποιοι θα πολεμήσουν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε ότι σε επιστράτευση υπόκεινται μόνο όσοι «βρίσκονται στην εφεδρεία - όσοι έχουν κάνει στρατιωτική θητεία, έχουν στρατιωτική ειδικότητα και έχουν εμπειρία» Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μερική επιστράτευση κήρυξε ο Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κήρυξε την Τετάρτη μερική επιστράτευση στη Ρωσία, επικαλούμενος απειλές εκ μέρους του ΝΑΤΟ, υπογραμμίζοντας την πρόθεση της Μόσχας να μεταχειριστεί όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της ώστε να προστατευθεί.   Στο πολυαναμενόμενο διάγγελμά του από τη ρωσική τηλεόραση, ο Ρώσος ηγεμόνας ισχυρίστηκε ότι η Ουάσιγκτον πιέζει το Κίεβο […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr

Μερική επιστράτευση κήρυξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η επιστράτευση αφορά την πρόσκληση προς άνδρες που έχουν ήδη υπηρετήσει στο στρατό και σε συγκεκριμένες ειδικότητες, με σχετική εμπειρία.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)