Ατάκα που “καίει” από τον Τούρκο πρόεδρο στις ΗΠΑ: «Αν αυτός είναι ο Μπάιντεν, εγώ είμαι ο Ερντογάν»
15:08 - 21/09/2022
Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τα άκρα τις σχέσεις του με τις ΗΠΑ είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,
Το άρθρο Ατάκα που “καίει” από τον Τούρκο πρόεδρο στις ΗΠΑ: «Αν αυτός είναι ο Μπάιντεν, εγώ είμαι ο Ερντογάν» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Προκλητική απαξίωση: «Αν αυτός είναι ο Μπάιντεν, εγώ είμαι ο Ερντογάν»
Βαθαίνει το χάσμα Τουρκίας – ΗΠΑ. Η απαξιωτική απάντηση του Τούρκου προέδρου σε ερώτηση δημοσιογράφου.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ απαξιωτική απάντηση του Τούρκου Προέδρου: «Αν αυτός είναι ο Μπάιντεν, εγώ είμαι ο Ερντογάν»
Κάθε γέφυρα με την Δύση και ειδικά με τις ΗΠΑ φαίνεται να κόβει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε όσο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη δεν κατάφερε να κλείσει ραντεβού με τον Τζο Μπάιντεν.Κάθε γέφυρα με την Δύση και ειδικά με τις ΗΠΑ φαίνεται να κόβει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε όσο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη δεν κατάφερε να κλείσει ραντεβού με τον Τζο Μπάιντεν.Πριν από λίγο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ρωτήθηκε από Τούρκους δημοσιογράφους αν θα συναντηθεί απόψε στην δεξίωση […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλαζονικός Ερντογάν για συνάντηση με Μπάιντεν: «Αν αυτός είναι ο Μπάιντεν εγώ είμαι ο Ερντογάν»
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιχείρησε να απαξιώσει τον Τζο Μπάιντεν, απαντώντας στην άρνηση του Αμερικανού πρόεδρου, να τον συναντήσει. Πιο αναλυτικά, ο Τούρκος πρόεδρος απάντησε σε δημοσιογράφους οι οποίοι και τον ρώτησαν σχετικά πώς σχολιάζει το γεγονός ότι κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, δεν κατάφερε να κλείσει
Το άρθρο Αλαζονικός Ερντογάν για συνάντηση με Μπάιντεν: «Αν αυτός είναι ο Μπάιντεν εγώ είμαι ο Ερντογάν» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΕπίδειξη αλαζονείας από τον Τούρκο πρόεδρο: «Αν εκείνος είναι ο Μπάιντεν, εγώ είμαι Ερντογάν»
Δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Διαβάστε το στο news.gr