Live-παρουσίαση: myTEKA - «Ο ατομικός μου κουμπαράς με ένα κλικ»

12:00 - 22/09/2022

Tο web app myTEKA: «Ο ατομικός μου κουμπαράς με ένα κλικ» παρουσιάζεται αυτή την ώρα. Την παρουσίαση κάνουν οι υπουργοί Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, κι ο υφυπουργός, Πάνος Τσακλόγλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

myTEKA: Ο ατομικός μου κουμπαράς με ένα κλικ

Χατζηδάκης: 102.000 νέοι εργαζόμενοι βρήκαν δουλειά τους τελευταίους 8 μήνες - Πιερρακάκης: Κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

myTEKA: Ο ατομικός κουμπαράς με ένα κλικ – Δείτε πως θα λειτουργεί

«Σήμερα δίνουμε σάρκα και οστά στον έλεγχο που έχει κάποιος νέος πάνω στον ατομικό του κουμπαρά. Δημιουργούνται βαθμιαία όλα εκείνα τα ηλεκτρονικά εργαλεία που επιτρέπουν στο νέο άνθρωπο να βλέπει όποια στιγμή θέλει πώς εξελίσσονται τα πράγματα στον ατομικό του κουμπαρά σε σχέση με την επικουρική του σύνταξη». Αυτό υπογράμμισε ο Κωστής Χατζηδάκης, κατά τη […] Το άρθρο myTEKA: Ο ατομικός κουμπαράς με ένα κλικ – Δείτε πως θα λειτουργεί εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

myTEKA: Ο ατομικός μου κουμπαράς με ένα κλικ

Το myteka.gov.gr είναι διαθέσιμο προς το παρόν για μη μισθωτούς, ενώ, έως το τέλος του 2022, θα είναι διαθέσιμο για το σύνολο των ασφαλισμένων που έχουν ενταχθεί στο ΤΕΚΑ - Πώς λειτουργεί The post myTEKA: Ο ατομικός μου κουμπαράς με ένα κλικ appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

myTEKA: Ο ατομικός κουμπαράς με ένα κλικ

«Σήμερα, δίνουμε σάρκα και οστά στον έλεγχο που έχει κάποιος νέος πάνω στον ατομικό του κουμπαρά. Δημιουργούνται βαθμιαία όλα εκείνα τα ηλεκτρονικά εργαλεία που επιτρέπουν στον νέο άνθρωπο να βλέπει όποια στιγμή θέλει πώς εξελίσσονται τα πράγματα στον ατομικό του κουμπαρά σε σχέση με την επικουρική του σύνταξη», Το άρθρο myTEKA: Ο ατομικός κουμπαράς με ένα κλικ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

myTEKA: Ο ατομικός κουμπαράς με ένα κλικ

Είναι διαθέσιμος προς το παρόν για μη μισθωτούς

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο