Σμύρνη μου αγαπημένη: Πρεμιέρα απόψε στις 22:00 στον ΑΝΤ1

14:26 - 22/09/2022

Στο πλαίσιο της επετείου για τη Μικρασιατική καταστροφή, η Σμύρνη μου αγαπημένη της Μιμής Ντενίση, η μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε […] The post Σμύρνη μου αγαπημένη: Πρεμιέρα απόψε στις 22:00 στον ΑΝΤ1 appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Σμύρνη μου αγαπημένη»: To Twitter υποκλίθηκε στην πρεμιέρα της σειράς

«Πόσο πόνο ένιωσαν αυτοί οι άνθρωποι»

Διαβάστε το στο

Σμύρνη μου αγαπημένη: Το Twitter αποθέωσε την πρεμιέρα της σειράς

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου η μίνι σειρά «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση στον ANT1. Ο ΑΝΤ1 τιμώντας τον ελληνισμό και...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

«Σμύρνη μου αγαπημένη»: Κάνει πρεμιέρα απόψε ως μίνι σειρά στον ΑΝΤ1

Η κινηματογραφική υπερπαραγωγή της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη» έρχεται απόψε στον ΑΝΤ1 σε μία μίνι σειρά που αναμένεται να καθηλώσει.Η κινηματογραφική υπερπαραγωγή της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη» έρχεται απόψε στον ΑΝΤ1 σε μία μίνι σειρά που αναμένεται να καθηλώσει.Η «Σμύρνη μου αγαπημένη» περιλαμβάνει πλούσιο αποκλειστικό υλικό και ανέκδοτες σκηνές από την κινηματογραφική ταινία. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έγιναν ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και συγκίνησε το κοινό. Σχετική […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σμύρνη μου αγαπημένη: Όσα θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα της σειράς στον ANT1

Στο πλαίσιο της επετείου για τη Μικρασιατική καταστροφή, η «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, η To άρθρο Σμύρνη μου αγαπημένη: Όσα θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα της σειράς στον ANT1 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο