Μπέττυ Μαγγίρα: Η συγκινητική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της δεύτερης κόρης της – «Κατέρρευσα»
15:00 - 22/09/2022
Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα στον «αέρα» της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με
To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα: Η συγκινητική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της δεύτερης κόρης της – «Κατέρρευσα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέττυ Μαγγίρα: «Λύγισε» στον αέρα – Η συγκινητική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της κόρης της
«Ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος». Συγκλονίζει η αποκάλυψη της παρουσιάστριας...
Διαβάστε το στο Μπέττυ Μαγγίρα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της κόρης της
Ο Στάθης Μαντζώρος μίλησε για την περιπέτεια υγείας του πρώτου του παιδιού. Με αφορμή αυτό η Μπέττυ Μαγγίρα μοιράστηκε μία…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜπέττυ Μαγγίρα για την περιπέτεια υγείας της κόρης της: «Δεν είχα δύναμη, μου πήρε καιρό να συνέλθω»
Για την περιπέτεια της υγείας της δεύτερης κόρης της μίλησε την Πέμπτη (22/9) η Μπέττυ Μαγγίρα λέγοντας «Κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι». Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με αφορμή τα όσα είπε Σταύρος Μαντζώρος για την περιπέτεια υγείας του πρώτου του παιδιού. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι ο γιος του έπαθε εγκολεασμό και μέχρι να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, λαχτάρησε. «Όταν ήταν ο πρώτος μου γιος μικρός, νομίζω 2 ετών, έπαθε εγκολεασμό και το παιδάκι ήταν σχεδόν αναίσθητο. Από τον να τον πάρω και να το πάω στο Παίδων, πραγματικά ζορίστηκα πάρα πολύ. Ζορίστηκα πάρα πολύ και μέσα μου και έξω μου και όλα» ανέφερε χαρακτηριστικ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜπέττυ Μαγγίρα: Συγκλόνισε μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της [βίντεο]
Με αφορμή τα όσα είπε Στάθης Μαντζώρος για την περιπέτεια υγείας του πρώτου του παιδιού, η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για την δική της εμπειρία, όταν αντιμετώπισε παρόμοια κατάσταση με την κόρη της. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», την οποία και παρουσιάζει, η Μπέττυ Μαγγίρα θυμήθηκε όσα πέρασε, όταν η δεύτερη κόρη της […]
Το άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα: Συγκλόνισε μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜπέττυ Μαγγίρα: Μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της κόρης της: «Κατέρρευσα… Όλο αυτό είναι σοκαριστικό»
Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε μέσω της εκπομπής της στο OPEN την δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της κόρης της όταν ήταν μόλις 45 ημερών.Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε μέσω της εκπομπής της στο OPEN την δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της κόρης της όταν ήταν μόλις 45 ημερών.Συγκεκριμένα η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε ότι: «Η Καλλινίκη, 45 ημερών, μου είχε πει η γιατρός ότι πρέπει να προσέχω και δεν έστελνα την Αντριάνα στον παιδικό σταθμό για να μην πάρει κάποια […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπέττυ Μαγγίρα: Συγκινητική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της κόρης της – "Κατέρρευσα"
Ο Στάθης Μαντζώρος μίλησε για την περιπέτεια υγείας του πρώτου του παιδιού. Με αφορμή αυτό η Μπέττυ Μαγγίρα μοιράστηκε μία αντίστοιχη δική της εμπειρία.
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ Μπέττυ Μαγγίρα λύγισε όταν μίλησε για την περιπέτεια υγείας της μικρής κόρης της, Καλλινίκης
Η Μπέττυ Μαγγίρα μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τις πιο δύσκολες στιγμές που έζησε με την περιπέτεια υγείας της δεύτερης κόρης της, Καλλινίκης, όταν εκείνη ήταν βρέφος. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΠυθαγόρας: Η πρακτική που ακολουθούσε για την επίτευξη της αυτογνωσίας και της “κάθαρσις”
Ο μέγας αυτός μύστης επέβαλε πρακτικά στους μαθητές του την άσκηση της αυτογνωσίας. Κατά τον Ιάμβλιχο (του 3ου μ.Χ. αιώνα), οι μαθητές του ήσαν: – Οι ακουστικοί (άκουγαν μόνο, δεν ρωτούσαν τίποτε, δεν έλεγαν τίποτε).– Οι μαθηματικοί (η φιλοσόφηση γινόταν με αριθμούς, ως σύμβολα ερμηνευόμενα).– Οι φυσικοί (ανώτερου βαθμού, εισάγονταν σε πληρέστερη γνώση της φύσης […]
Πυθαγόρας: Η πρακτική που ακολουθούσε για την επίτευξη της αυτογνωσίας και της “κάθαρσις” - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΜπέττυ Μαγγίρα: “Λύγισε” on air – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της κόρης της
Η Μπέττυ Μαγγίρα προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στον “αέρα” της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” με αφορμή τα όσα είπε Σταύρος Μαντζώρος για την περιπέτεια υγείας του πρώτου του παιδιού. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο γιος του έπαθε εγκολεασμό σε ηλικία δύο ετών. “Όταν ήταν ο πρώτος μου γιος μικρός, νομίζω 2 ετών, έπαθε […]
The post Μπέττυ Μαγγίρα: “Λύγισε” on air – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της κόρης της appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grMπέττυ Μαγγίρα: Συγκινεί η παρουσιάστρια για το πρόβλημα υγείας της κόρης της «Κατέρρευσα, έκλαιγα συνέχεια»
Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα στον «αέρα» της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με αφορμή τα όσα είπε Σταύρος Μαντζώρος για την περιπέτεια υγείας του πρώτου του παιδιού. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο γιος του έπαθε εγκολεασμό και μέχρι να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, λαχτάρησε. «Όταν ήταν ο πρώτος μου γιος μικρός, νομίζω […]
Διαβάστε το στο dete.gr