Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα και γω δύσκολα με τον Γιώργο Κιμούλη»
20:14 - 22/09/2022
Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Αιμιλία Υψηλάντη, την Πέμπτη, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με αφορμή την […]
The post Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα και γω δύσκολα με τον Γιώργο Κιμούλη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αιμιλία Υψηλάντη: «Με τον Γιώργο Κιμούλη πέρασα και εγώ δύσκολα »
Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Αιμιλία Υψηλάντη, την Πέμπτη, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με αφορμή την επανάληψη της παράστασης «Η κυρία Κλάιν» στο θέατρο Αργώ.
Διαβάστε το στο thebest.grΣοφία Βογιατζάκη: «Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Σοφία Βογιατζάκη.
Διαβάστε το στο thebest.grΑιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα κι εγώ δύσκολα με τον Γιώργο Κιμούλη, θέλει να χειραγωγεί τους άλλους»
Για την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη, μίλησε η Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.Για την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη, μίλησε η Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.H Αιμιλία Υψηλάντη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «και γω πέρασα δύσκολα με τον Γιώργο. Δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμώ τον Κιμούλη σαν καλλιτέχνη. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω και του το έχω […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr