Η Ιρανή Αμπάντι Μπίτα του GNTM: "Στο Ιράν αν φαίνονται τα χέρια σου θεωρείται ότι… προκαλείς"

19:14 - 23/09/2022

Η Αμπάντι Μπίτα εξιστορεί δεκάδες εγκλήματα κατά των γυναικών που αποσιωπήθηκαν.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ιρανή Αμπάντι Μπίτα του GNTM: «Στο Ιράν αν φαίνονται τα χέρια σου θεωρείται ότι… προκαλείς»

Ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 22 χρόνια. Επικοινωνεί μέσω social media με την οικογένεια της όταν φυσικά η ηγεσία του Ιράν δεν «ρίχνει» το ίντερνετ επικαλούμενη «λόγους ασφαλείας». «Έχω άγχος για την οικογένεια μου και την οικογένεια του άντρα μου. Δηλαδή κάθε μέρα ξυπνάει και το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να δω τι καινούργιο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις