Γεωργιάδης: Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις ΑΠΕ – Ο ρόλος της Ελλάδας είναι κομβικός

19:30 - 23/09/2022

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο 17th IAEE European Energy Conference και διευκρίνισε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον για να πραγματοποιηθούν επενδύσεις ΑΠΕ στην Ελλάδα. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε ότι «υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις ΑΠΕ καθώς, πέραν των περιβαλλοντικών λόγων, είναι πλέον η φθηνότερη μορφή ενέργειας, εξαιρουμένης της πυρηνικής. Ο ρόλος της Ελλάδας στην παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ είναι κομβικός». Παράλληλα, σημείωσε ότι «ένας από τους μεγαλύτερους ξένους επενδυτές στην Ελλάδα, σε συνάντηση που είχαμε στο γραφείο μου, μου είπε ότι “η Ελλάδα μπορεί να γίνει η Σαουδική Αραβία της Ευρωπαϊκής Ένωσης τις επόμενες δεκαετίες”.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Άδωνις Γεωργιάδης για επενδύσεις ΑΠΕ – «Κομβικός ο ρόλος της Ελλάδας στην παραγωγή ενέργειας»

Τη βεβαιότητα ότι τα επόμενα χρόνια θα δούμε τεράστια πρόοδο στην παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ στην Ελλάδα εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Το ενδιαφέρον για επενδύσεις ΑΠΕ είναι μεγάλο», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο 17th IAEE European Energy Conference. Ένας από τους μεγαλύτερους ξένους επενδυτές στην Ελλάδα, σε συνάντηση που είχαμε στο γραφείο μου, ... Περισσότερα To άρθρο O Άδωνις Γεωργιάδης για επενδύσεις ΑΠΕ – «Κομβικός ο ρόλος της Ελλάδας στην παραγωγή ενέργειας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γεωργιάδης: Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις ΑΠΕ

Γεωργιάδης: Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις ΑΠΕ ekomninou Παρ., 23/09/2022 - 20:15

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας