Μαίρη Χρονοπούλου: «Η δική μου εναπόθεση θα είναι σε λευκό χρώμα κι όχι φέρετρο»
08:54 - 24/09/2022
Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην Espresso και στον Γιάννη Αρμουτίδη για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη. Επιπλέον, η ηθοποιός δεν […]
The post Μαίρη Χρονοπούλου: «Η δική μου εναπόθεση θα είναι σε λευκό χρώμα κι όχι φέρετρο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Χρονοπούλου: «Η δική μου εναπόθεση θα είναι σε λευκό χρώμα»
Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην Espresso και στον Γιάννη Αρμουτίδη για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη.
Διαβάστε το στο thebest.grΜαίρη Χρονοπούλου: “Η τελευταία μου εναπόθεση θα είναι σε χρώμα λευκό. Κι όχι φέρετρο”
Για την Μάρθα Καραγιάννη και την επιθυμία της για μετά τον θάνατό της μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου στην εφημερίδα Espresso. Όπως είπε η σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου σχετικά με την καύση μετά τον θάνατό της, «εγώ το κάνω συμβολαιογραφικά. Την όλη διαδικασία παραλαβής της σορού μου, όταν εγκαταλείψω αυτόν τον κόσμο -διότι δεν είναι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαίρη Χρονοπούλου: «Η τελευταία μου εναπόθεση θα είναι σε χρώμα λευκό και όχι σε φέρετρο»
Η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στον Γιάννη Αρμουτίδη. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη, ενώ σε δίστασε να μιλήσει για την καύση μετά τον θάνατό της. Στο στεφάνι που έστειλε έγραψε: «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, Μαρθούλα μου!» «Γιατί το έκανα αυτό; Γιατί 20 χρόνια, που […]
Διαβάστε το στο dete.gr