Ναδάλ για Φέντερερ: «Ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου φεύγει μαζί με τον Ρότζερ»
09:38 - 24/09/2022
Ναδάλ για Φέντερερ: «Ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου φεύγει μαζί με τον Ρότζερ»
24/09/2022
Ο Ράφαελ Ναδάλ συγκλόνισε με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά «αντίο» του Ρότζερ Φέντερερ στην καριέρα του, σε ένα παιχνίδι για το Laver Cup, στο οποίο οι δύο σπουδαίοι τενίστες έπαιξαν μαζί.
Ο 36χρονος Ισπανός πρωταθλητής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι μαζί με τον Φέντερερ φεύγει κι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του, καθώς οι δυο τους έχουν μονομαχήσει αρκετές φορές για σημαντικούς τίτλους στην καριέρα τους.
«Ήταν τεράστια τιμή που ήμουν μέρος αυτή της εκπληκτικής στιγμής της ιστορίας του αθλήματός μας και που μοιράστηκα μαζί του τόσα πράγματα για πολλά χρόνι
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναδάλ για το «αντίο» του Φέντερερ: «Ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου φεύγει μαζί με τον Ρότζερ»
Η… κόντρα τους “ανέβασε” το τένις. Ο Ρότζερ Φέντερερ είπε “αντίο” στο τένις και ο Ράφα Ναδάλ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει αυτή την εξέλιξη, για τον καλό του φίλο. Ο «βασιλιάς» Ρότζερ Φέντερερ έδωσε στο Λονδίνο (23/09) την τελευταία παράσταση στη μεγάλη καριέρα του, έχοντας δίπλα του συμπαίκτη, τον μεγάλο αντίπαλο για 15 ... Περισσότερα
To άρθρο Ναδάλ για το «αντίο» του Φέντερερ: «Ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου φεύγει μαζί με τον Ρότζερ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο