Μαίρη Χρονοπούλου: Η εξομολόγησή της για την καύση μετά τον θάνατό της «Θα είναι σε χρώμα λευκό»

09:50 - 24/09/2022

Η Μαίρη Χρονοπούλου μιλώντας στην Espresso, αναφέρθηκε στην πιο πρόσφατη απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη και δεν δίστασε να μιλήσει και για την καύση της μετά τον θάνατό της. «Ήδη μιάμιση ώρα μετά το θάνατο της Μάρθας το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπά, ζητώντας μου δηλώσεις για την τηλεόραση και το διαδίκτυο. Στο στεφάνι της έγραψα “Δεν θα […] The post Μαίρη Χρονοπούλου: Η εξομολόγησή της για την καύση μετά τον θάνατό της «Θα είναι σε χρώμα λευκό» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαίρη Χρονοπούλου: Αποκαλύπτει την απόφαση της για την καύση μετά τον θάνατο της

Η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε καθημερινή εφημερίδα και αναφέρθηκε στην απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη, ενώ σε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Θέλω να με κάψετε μετά το θάνατό μου

Μιάμιση ώρα μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη το τηλέφωνό της δεν σταμάτησε να χτυπά ζητώντας της δηλώσεις για την τηλεόραση και το διαδίκτυο.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»