Μαρία Σολωμού: «Να πάνε να κοιταχτούν, δεν είναι καλά, δεν θα το πάρω στα σοβαρά»
14:24 - 24/09/2022
Στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε η Μαρία Σολωμού για όσα είχε δηλώσει παλιότερα σχετικά με […]
The post Μαρία Σολωμού: «Να πάνε να κοιταχτούν, δεν είναι καλά, δεν θα το πάρω στα σοβαρά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξαλλη η Μαρία Σολωμού: «Να πάνε να κοιταχτούν, δεν είναι καλά…»
H Μαρία Σολωμού είναι πάντα ειλικρινής
Διαβάστε το στο Μαρία Σολωμού: Όσοι κάνουν αρνητικά σχόλια στο Instagram να πάνε να κοιταχτούν, δεν είναι καλά
Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της και στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει. Η ηθοποιός θυμήθηκε την κριτική που είχε υποστεί όταν μίλησε για τις δυσκολίες που είχε η εγκυμοσύνη. «Εγώ όταν ήμουν έγκυος, έπεσαν αν με φάνε από παντού για αυτά που είχα δηλώσει. Τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω. Είχα πει ότι η εγκυμοσύνη είναι η χειρότερη περίοδος μιας γυναίκας. Το τι άκουσα εγώ τότε και δεν υπήρχαν social. Τι κατακραυγή από την τηλεόραση. Οι μισοί λένε τώρα άλλα. Εν πάση περιπτώσει τους θυμάμαι όλους» είπε η Μαρία Σολωμού. «Ζούμε στην εποχή του Instagram, που ο οποιοσδήποτε μπορεί να σου στείλει ό,τι θέλει, είτε είναι στη φυλακή είτε είναι στο τρελάδικο. Εγώ θεωρώ ότι αυ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρία Σολωμού: «Δεν είναι καλά, να πάνε να κοιταχτούν δεν θα το πάρω στα σοβαρά»
Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται και στον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ μίλησε η Μαρία Σολωμού.
To άρθρο Μαρία Σολωμού: «Δεν είναι καλά, να πάνε να κοιταχτούν δεν θα το πάρω στα σοβαρά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr