#Μαρία Σολωμού

H Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τι λέει ο γιος της όταν ακούει τα podcast της

Newsit
Για τα επαγγελματικά της σχέδια, τη συνέντευξη που της παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος, αλλά και για το τι λέει ο γιος της για τα podcast της, μίλησε η Μαρία Σολωμού στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε αρχικά στη συνέντευξη που της έδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής, όπου αποκάλυψε αρκετά πράγματα για τη ... Περισσότερα To άρθρο H Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τι λέει ο γιος της όταν ακούει τα podcast της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:01 25/04/2024

Μαρία Σολωμού: Λέω στον γιο μου να σέβεται τις γυναίκες – Βλέπουμε τι συμβαίνει στον κόσμο

instyle.gr
Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη νέα της εκπομπή στο Youtube, αλλά και τα podcast που κάνει. Επίσης αναφέρθηκε στον γιο της και αποκάλυψε ποια συμβουλή του έδωσε για τις γυναίκες. “Δεν είμαι δημοσιογράφος, ούτε παρουσιάστρια, οπότε λέω ότι κάνω συζητήσεις. Το κάνω αυθόρμητα χωρίς να […] The post Μαρία Σολωμού: Λέω στον γιο μου να σέβεται τις γυναίκες – Βλέπουμε τι συμβαίνει στον κόσμο appeared first on InStyle.
23:49 24/04/2024

Μαρία Σολωμού: «Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν πολύ εύκολα στο βρακi μου»

Newside.gr
Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε μία πραγματικά αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις, τους άνδρες και την τηλεόραση. «Δεν έχω πιάσει ποτέ κάποιον σύντροφο μου επ’αυτοφώρω να με απατάει», παραδέχθηκε η Μαρία Σολωμού και συνέχισε: «το νέο που άκουσα με το relatioship (σχέση) είναι το situationship (κατάσταση σχέσης), έτσι θα [...] Το άρθρο Μαρία Σολωμού: «Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν πολύ εύκολα στο βρακi μου» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
22:02 24/04/2024

Μαρία Σολωμού: Τα σχόλια του γιου της για τις podcast εκπομπές της

tlife.gr
Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με αφορμή τα podcast που παρουσιάζει To άρθρο Μαρία Σολωμού: Τα σχόλια του γιου της για τις podcast εκπομπές της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 24/04/2024

Πού πάει η γυναικεία αλληλεγγύη όταν κάνεις σχέση με τον πρώην φίλης σου; Η Μαρία Σολωμού απαντά

queen.gr
«Δεν θα πάω ποτέ να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας που έχω χαιρετήσει. Το θεωρώ φτηνό» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού.Περισσότερα...
16:17 24/04/2024

Μαρία Σολωμού: «Το θεωρώ φθηνό να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας που έχω δει, έχω χαιρετήσει»

tlife.gr
Κατηγορηματική εμφανίστηκε να είναι η Μαρία Σολωμού στο τελευταίο της podcast για ένα από τα θέματα To άρθρο Μαρία Σολωμού: «Το θεωρώ φθηνό να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας που έχω δει, έχω χαιρετήσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 24/04/2024

«Μικρό όνομα, μόνο για να τραγουδάει σε καφενεία»: Τα σκλnρά λόγια του Σφακιανακή στον Ρέμο και η απάντηση

Newside.gr
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στη νέα διαδικτυακή εκπομπή με τη Μαρία Σολωμού και μεταξύ άλλων μίλησε για την μακρόχρονη καριέρα του, τον Παντελή Παντελίδη και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. “Με τον Παντελή Παντελίδη κάναμε παρέα μέχρι το σημείο ότι ήμασταν αρκετά κοντινοί φίλοι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος ενώ εξομολογήθηκε και πως δεν έχει τις καλύτερες [...] Το άρθρο «Μικρό όνομα, μόνο για να τραγουδάει σε καφενεία»: Τα σκλnρά λόγια του Σφακιανακή στον Ρέμο και η απάντηση εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:01 22/04/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης> Υπέστη έμφραγμα KAI ο εμβολιασθής ηθοποιός ενώ η Μαρία Σολωμού την οποία επέκρινε ως ανεμβολίαστη πηδάει από τη χαρά της!

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Χρήστος Χατζηπαναγιώτης> Υπέστη έμφραγμα KAI ο εμβολιασθής ηθοποιός ενώ η Μαρία Σολωμού την οποία επέκρινε ως ανεμβολίαστη πηδάει από τη χαρά της! appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
14:37 22/03/2024

Η Μαρία Σολωμού ντύθηκε Άννα Βίσση και η απόλυτη «μπερδεύτηκε» βλέποντας την μεταμόρφωσή της

queen.gr
«Τι να λέμε τώρα; Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μου, που τρέξανε για μένα και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η τρέλα», έγραψε η Μαρία Σολωμού σε σχετική ανάρτηση που έκανε.Περισσότερα...
14:09 15/03/2024

Μαρία Σολωμού: «Κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Άννα Βίσση και είναι ολόιδιες – Φωτογραφίες

tlife.gr
Αναμφισβήτητα η Μαρία Σολωμού κέρδισε τις φετινές Απόκριες με την μεταμφίεσή της! Η αγαπημένη ηθοποιός, με To άρθρο Μαρία Σολωμού: «Κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Άννα Βίσση και είναι ολόιδιες – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 14/03/2024

Η Μαρία Σολωμού «άλλαξε» κούρεμα και οι fans της λένε «Μαρία σου πάνε απίστευτα!»

queen.gr
Η Μαρία Σολωμού δεν είναι η μόνη που υιοθέτησε το κοντό αγορέ μαλλί. Θυμήσου την Ελένη Φουρέιρα στα Mad και την Δέσποινα Βανδή στο J2US.Περισσότερα...
23:09 07/03/2024

Μαρία Σολωμού: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της – «Δεν θέλω να μου τρομάξετε…»

real.gr
Η ανατρεπτική Μαρία Σολωμού “χτύπησε” ξανά. Η ηθοποιός εμφανίστηκε με pixie cut μαλλιά σε Story που ανέβασε στο Instagram.
23:09 07/03/2024

Η Μαρία Σολωμού ξεκίνησε το viral 75 challenge αυτοβελτίωσης του TikTok

queen.gr
H Μαρία Σολωμού ήδη τα έχει βρει «σκούρα» στο challenge αυτοβελτίωσης που αποφάσισε να κάνει για 75 ημέρες. Εσύ θα τα κατάφερνες;Περισσότερα...
23:09 21/02/2024

Άγιος Βαλεντίνος: Οι σελέμπριτι που γιόρτασαν με Άννα Βίσση (vid)

Gazzetta
Μεταξύ αυτών η Μαρία Σολωμού, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαριέττα Χρουσαλά.
10:00 15/02/2024

Μαρία Σολωμού: Οι σπουδές του γιου της, η έντονη στιγμή απιστίας και τα βίντεο με τον Mente Fuerte

tlife.gr
Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός To άρθρο Μαρία Σολωμού: Οι σπουδές του γιου της, η έντονη στιγμή απιστίας και τα βίντεο με τον Mente Fuerte δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
02:09 14/02/2024

Μαρία Σολωμού: «Συνειδητοποίησα ότι παράλληλα με εμένα τα είχε με μία άλλη κοπέλα»

zappit.gr
Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την απιστία που έχει […] The post Μαρία Σολωμού: «Συνειδητοποίησα ότι παράλληλα με εμένα τα είχε με μία άλλη κοπέλα» appeared first on Zappit.
02:00 14/02/2024

Μαρία Σολωμού: Η σχέση με τον 18χρονο γιο της και τα γράμματα που της στέλνουν στα podcast

happytv.gr
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει απόψε στο «The 2Night Show» τη Μαρία Σολωμού. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μαρία Σολωμού: Η σχέση με τον 18χρονο γιο της και τα γράμματα που της στέλνουν στα podcast
15:37 13/02/2024

Η εξομολόγηση της Μαρίας Σολωμού για τη περίοδο του διαζυγίου από τον Μάριο Αθανασίου

thetoc.gr
Η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε τη δική της εμπειρία από την περίοδο που χώρισε από τον Μάριο Αθανασίου
19:09 26/01/2024

Αλέξης Γεωργούλης: Δημόσια εμφάνιση σε εγκαίνια μαγαζιού – Μαζί του η Μαρία Σολωμού – Φωτογραφίες

tlife.gr
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος εμφανίστηκε σε εγκαίνια καταστήματος στον Πειραιά. Στο πλευρό To άρθρο Αλέξης Γεωργούλης: Δημόσια εμφάνιση σε εγκαίνια μαγαζιού – Μαζί του η Μαρία Σολωμού – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 19/01/2024

Η Καίτη Γαρμπή και η Μαρία Σολωμού αγαπούν Harry Potter και Θεωρίες της Ράνιας τόσο όσο κι εμείς

queen.gr
Η κούπα της Μαρίας Σολωμού μας θύμισε πόσο μας λείπουν οι θεωρίες της Ράνιας από τη σειρά «Singles».Περισσότερα...
22:09 14/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load