Σάουθγκεϊτ: «Είμαι ο κατάλληλος να οδηγήσω την Αγγλία στο Μουντιάλ»
12:02 - 25/09/2022
Την πεποίθηση πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ, εξέφρασε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών», ο οποίος μάλιστα αποδοκιμάστηκε από μερίδα Άγγλων φιλάθλων που βρέθηκαν στο «Σαν Σίρο» στην ήττα με 1-0 από την Ιταλία, συνέστησε υπομονή, ενώ τόνισε πως με την […]
The post Σάουθγκεϊτ: «Είμαι ο κατάλληλος να οδηγήσω την Αγγλία στο Μουντιάλ» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάουθγκεϊτ: «Είμαι ο κατάλληλος να οδηγήσω την Αγγλία στο Μουντιάλ»
Την πεποίθηση πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ, εξέφρασε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών», ο οποίος μάλιστα αποδοκιμάστηκε από μερίδα Άγγλων φιλάθλων που βρέθηκαν στο «Σαν Σίρο» στην ήττα με 1-0 από την Ιταλία, συνέστησε υπομονή, ενώ τόνισε πως με την […]
The post Σάουθγκεϊτ: «Είμαι ο κατάλληλος να οδηγήσω την Αγγλία στο Μουντιάλ» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΣάουθγκεϊτ: «Είμαι ο κατάλληλος να οδηγήσω την Αγγλία στο Μουντιάλ»
Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ υποστηρίζει πως είναι ο κατάλληλος για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την πεποίθηση πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ, εξέφρασε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών», ο οποίος μάλιστα αποδοκιμάστηκε από μερίδα Άγγλων φιλάθλων που […]
The post Σάουθγκεϊτ: «Είμαι ο κατάλληλος να οδηγήσω την Αγγλία στο Μουντιάλ» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΣάουθγκεϊτ: «Είμαι ο κατάλληλος για να οδηγήσω την Αγγλία στο Μουντιάλ!»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δήλωσε σίγουρος ότι είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τα «τρία λιοντάρια» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ παρότι η κριτική κι η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του στην χώρα έχει χτυπήσει ...κόκκινα!
Διαβάστε το στο fosonline.gr