Ανδρέας Μικρούτσικος για Δούκισσα Νομικού: «Είδα λίγο μία συνέντευξη κι άλλαξα κανάλι»

12:46 - 25/09/2022

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στο Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου κι εξέφρασε μεταξύ άλλων την άποψή του […] The post Ανδρέας Μικρούτσικος για Δούκισσα Νομικού: «Είδα λίγο μία συνέντευξη κι άλλαξα κανάλι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Μικρούτσικος κατακεραυνώνει τη Δούκισσα Νομικού: «Είδα λίγο μια συνέντευξη και άλλαξα κανάλι»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ήταν καλεσμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος όπου μίλησε για την καριέρα του, για την τηλεόραση σήμερα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Χοντρή σπόντα Μικρούτσικου για Νομικού: Είδα λίγο μια συνέντευξη και άλλαξα κανάλι

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την καριέρα του, για την τηλεόραση του «σήμερα», αλλά και για το δίδυμο Γιώργος Λιάγκας – Δούκισσα Νομικού, που τις τελευταίες μέρες απασχολεί τα μέσα, με την πρόσφατη αποχώρηση του μοντέλου από την εκπομπή του ΑΝΤ1. Σχετικά με την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εστίασε στη Δούκισσα Νομικού: «Υπάρχουν ταλέντα, αλλά είναι και κάποιοι που πάνε να σβήσουν και να αμαυρώσουν την έννοια της παρουσίασης. Γιατί βγαίνουν στην τηλεόραση; Ένα τόσο όμορφο κορίτσι και νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που την έβγαλα, ούσα μικρή. Ήμουν φίλος κι έβγαινε στην εκπομπή μου ο Νίκος Νομικός. Δεν καταλαβαίνω γ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος για Δούκισσα Νομικού: Έκανε μια ερώτηση και διαλυόταν το σύμπαν. Άλλαζα κανάλι!

Ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου κι αναφέρθηκε- μεταξύ άλλων- στην Δούκισσα Νομικού.Ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου κι αναφέρθηκε- μεταξύ άλλων- στην Δούκισσα Νομικού.«Υπάρχουν ταλέντα αλλά είναι και κάποιοι που πάνε να σβήσουν και να αμαυρώσουν την έννοια της παρουσίασης. Γιατί βγαίνουν στην τηλεόραση; Ένα τόσο όμορφο κορίτσι και νομίζω ότι είμαι ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος για Δούκισσα Νομικού: «Είδα λίγο μία συνέντευξη κι άλλαξα κανάλι»

«Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει αυτήν τη θέση σε αυτόν το δύσκολο ανταγωνισμό, το πρωινό»

Διαβάστε το στο news.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος για Δούκισσα Νομικού: «Είδα λίγο μία συνέντευξη και άλλαξα κανάλι»

«Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει αυτή τη θέση, σε αυτό τον δύσκολο ανταγωνισμό» Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την καριέρα του, για την τηλεόραση του «σήμερα», αλλά και για το δίδυμο Γιώργος Λιάγκας – Δούκισσα Νομικού, που τις τελευταίες μέρες απασχολεί τα μέσα, με την πρόσφατη αποχώρηση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Δούκισσα Νομικού, η ρουφήχτρα τηλεόραση και οι παρουσιαστές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μίλησε για την καριέρα του, για την τηλεόραση του σήμερα, για τους υπερόπτες παρουσιαστές, αλλά και για το δίδυμο Λιάγκας - Νομικού. Δείτε όλα όσα δήλωσε. The post Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Δούκισσα Νομικού, η ρουφήχτρα τηλεόραση και οι παρουσιαστές appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο