Ανδρέας Μικρούτσικος για Δούκισσα Νομικού: «Είδα λίγο μία συνέντευξη κι άλλαξα κανάλι»
12:46 - 25/09/2022
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στο Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου κι εξέφρασε μεταξύ άλλων την άποψή του […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος για Δούκισσα Νομικού: «Είδα λίγο μία συνέντευξη κι άλλαξα κανάλι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
O Μικρούτσικος κατακεραυνώνει τη Δούκισσα Νομικού: «Είδα λίγο μια συνέντευξη και άλλαξα κανάλι»
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ήταν καλεσμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος όπου μίλησε για την καριέρα του, για την τηλεόραση σήμερα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΧοντρή σπόντα Μικρούτσικου για Νομικού: Είδα λίγο μια συνέντευξη και άλλαξα κανάλι
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την καριέρα του, για την τηλεόραση του «σήμερα», αλλά και για το δίδυμο Γιώργος Λιάγκας – Δούκισσα Νομικού, που τις τελευταίες μέρες απασχολεί τα μέσα, με την πρόσφατη αποχώρηση του μοντέλου από την εκπομπή του ΑΝΤ1. Σχετικά με την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εστίασε στη Δούκισσα Νομικού: «Υπάρχουν ταλέντα, αλλά είναι και κάποιοι που πάνε να σβήσουν και να αμαυρώσουν την έννοια της παρουσίασης. Γιατί βγαίνουν στην τηλεόραση; Ένα τόσο όμορφο κορίτσι και νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που την έβγαλα, ούσα μικρή. Ήμουν φίλος κι έβγαινε στην εκπομπή μου ο Νίκος Νομικός. Δεν καταλαβαίνω γ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑνδρέας Μικρούτσικος για Δούκισσα Νομικού: Έκανε μια ερώτηση και διαλυόταν το σύμπαν. Άλλαζα κανάλι!
Ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου κι αναφέρθηκε- μεταξύ άλλων- στην Δούκισσα Νομικού.Ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου κι αναφέρθηκε- μεταξύ άλλων- στην Δούκισσα Νομικού.«Υπάρχουν ταλέντα αλλά είναι και κάποιοι που πάνε να σβήσουν και να αμαυρώσουν την έννοια της παρουσίασης. Γιατί βγαίνουν στην τηλεόραση; Ένα τόσο όμορφο κορίτσι και νομίζω ότι είμαι ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνδρέας Μικρούτσικος για Δούκισσα Νομικού: «Είδα λίγο μία συνέντευξη κι άλλαξα κανάλι»
«Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει αυτήν τη θέση σε αυτόν το δύσκολο ανταγωνισμό, το πρωινό»
Διαβάστε το στο news.grΑνδρέας Μικρούτσικος για Δούκισσα Νομικού: «Είδα λίγο μία συνέντευξη και άλλαξα κανάλι»
«Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει αυτή τη θέση, σε αυτό τον δύσκολο ανταγωνισμό» Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την καριέρα του, για την τηλεόραση του «σήμερα», αλλά και για το δίδυμο Γιώργος Λιάγκας – Δούκισσα Νομικού, που τις τελευταίες μέρες απασχολεί τα μέσα, με την πρόσφατη αποχώρηση […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Η Δούκισσα Νομικού, η ρουφήχτρα τηλεόραση και οι παρουσιαστές
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μίλησε για την καριέρα του, για την τηλεόραση του σήμερα, για τους υπερόπτες παρουσιαστές, αλλά και για το δίδυμο Λιάγκας - Νομικού. Δείτε όλα όσα δήλωσε.
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Δούκισσα Νομικού, η ρουφήχτρα τηλεόραση και οι παρουσιαστές appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com