Σπύρος Λάμπρου: «Επειδή φοράω κόκκινα γυαλιά πίστευε πως είμαι γκέι, έζησα μεγάλο ρατσισμό»

19:20 - 25/09/2022

Με αφορμή την παρουσίαση του STAR News τα Σαββατοκύριακα παραχώρησε ο Σπύρος Λάμπρου συνέντευξη στην Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη […] The post Σπύρος Λάμπρου: «Επειδή φοράω κόκκινα γυαλιά πίστευε πως είμαι γκέι, έζησα μεγάλο ρατσισμό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Λάμπρου: Επειδή φοράω κόκκινα γυαλιά πίστευαν πως είμαι γκέι, έζησα μεγάλο ρατσισμό

Με αφορμή την παρουσίαση του STAR News τα Σαββατοκύριακα παραχώρησε ο Σπύρος Λάμπρου συνέντευξη στην Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής ειδήσεων αναφέρθηκε από καρδιάς στον ρατσισμό που έχει δεχθεί για τα κόκκινα γυαλιά τα οποία και έχει επιλέξει να φοράει τα τελευταία χρόνια. Έκανες μια επέμβαση πριν από λίγες μέρες. Ναι, γιατί είχα μυωπία και μεγάλωσε η πρεσβυωπία μου και είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Από την ΣΤ’ Δημοτικού δεν μπορείς να φανταστείς πόσα γυαλιά έχω φορέσει. Τα κόκκινα γυαλιά, ωστόσο, είναι το σήμα κατατεθέν σου. Τα κόκκινα γυαλιά ήταν για εμένα ένα μεγάλο μάθημα. Υπήρχαν άνθρωποι και πολιτικοί που δεν μου μιλούσαν, επειδή δεν με

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο