Φαίη Σκορδά: Το τραγούδι όλο νόημα στο ξεκίνημα της εκπομπής – «Τι να σας πω τώρα… Καταλαβαίνετε»
10:00 - 26/09/2022
Με τραγούδι όλο νόημα ξεκίνησε το «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας
To άρθρο Φαίη Σκορδά: Το τραγούδι όλο νόημα στο ξεκίνημα της εκπομπής – «Τι να σας πω τώρα… Καταλαβαίνετε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαίη Σκορδά: Η όλο νόημα έναρξη της εκπομπής της – «Τι να σας πω κι εγώ τώρα; Καταλαβαίνετε»
Με κόκκινο φόρεμα και με συγκεκριμένο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου αλλά και με ένα νεύμα όλο νόημα, έκανε έναρξη σήμερα η Φαίη Σκορδά.Με κόκκινο φόρεμα και με συγκεκριμένο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου αλλά και με ένα νεύμα όλο νόημα, έκανε έναρξη σήμερα η Φαίη Σκορδά.«Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό το τραγούδι ξεκινήσαμε σήμερα από το καμαρίνι όλη η ομάδα του Πρωινού μας, πολύ δυνατά με Αντώνη Ρέμο. Εγώ τώρα θέλω να το ακούσω όλο», είπε ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Φαίη Σκορδά σε μια απρόσμενη έναρξη: «Τι να σας πω κι εγώ τώρα; Καταλαβαίνετε»
Μια ιδιαίτερη έναρξη έκανε στην εκπομπή της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά. Ντυμένη σε φλογερό κόκκινο, με συγκεκριμένο τραγούδι του Αντώνη […]
The post Η Φαίη Σκορδά σε μια απρόσμενη έναρξη: «Τι να σας πω κι εγώ τώρα; Καταλαβαίνετε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΦαίη Σκορδά: Θριαμβευτική εμφάνιση στην έναρξη της εκπομπής - "Τι να σας πω τώρα… Καταλαβαίνετε"
Η θριαμβευτική εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή της και οι σπόντες για τον Γιώργο Λιάγκα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ Φαίη Σκορδά για το τέλος της Δούκισσας στο Πρωινό «Τώρα καταλαβαίνετε»
Η Φαίη Σκορδά πέταξε τη σπόντα της για την αποχώρηση της Δούκισσας από το Πρωινό του ΑΝΤ1.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr