Φαίη Σκορδά: Το τραγούδι όλο νόημα στο ξεκίνημα της εκπομπής – «Τι να σας πω τώρα… Καταλαβαίνετε»

10:00 - 26/09/2022

Με τραγούδι όλο νόημα ξεκίνησε το «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας To άρθρο Φαίη Σκορδά: Το τραγούδι όλο νόημα στο ξεκίνημα της εκπομπής – «Τι να σας πω τώρα… Καταλαβαίνετε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Σκορδά: Η όλο νόημα έναρξη της εκπομπής της – «Τι να σας πω κι εγώ τώρα; Καταλαβαίνετε»

Με κόκκινο φόρεμα και με συγκεκριμένο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου αλλά και με ένα νεύμα όλο νόημα, έκανε έναρξη σήμερα η Φαίη Σκορδά.Με κόκκινο φόρεμα και με συγκεκριμένο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου αλλά και με ένα νεύμα όλο νόημα, έκανε έναρξη σήμερα η Φαίη Σκορδά.«Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό το τραγούδι ξεκινήσαμε σήμερα από το καμαρίνι όλη η ομάδα του Πρωινού μας, πολύ δυνατά με Αντώνη Ρέμο.  Εγώ τώρα θέλω να το ακούσω όλο», είπε ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Φαίη Σκορδά σε μια απρόσμενη έναρξη: «Τι να σας πω κι εγώ τώρα; Καταλαβαίνετε»

Μια ιδιαίτερη έναρξη έκανε στην εκπομπή της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά. Ντυμένη σε φλογερό κόκκινο, με συγκεκριμένο τραγούδι του Αντώνη […] The post Η Φαίη Σκορδά σε μια απρόσμενη έναρξη: «Τι να σας πω κι εγώ τώρα; Καταλαβαίνετε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φαίη Σκορδά: Θριαμβευτική εμφάνιση στην έναρξη της εκπομπής - "Τι να σας πω τώρα… Καταλαβαίνετε"

Η θριαμβευτική εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή της και οι σπόντες για τον Γιώργο Λιάγκα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η Φαίη Σκορδά για το τέλος της Δούκισσας στο Πρωινό «Τώρα καταλαβαίνετε»

Η Φαίη Σκορδά πέταξε τη σπόντα της για την αποχώρηση της Δούκισσας από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της