Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: H απώλεια του γιου μου ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου
10:14 - 26/09/2022
Στην τραγική απώλεια του γιου της τον περασμένο Απρίλιο θα αναφερθεί η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, στη δεύτερη σεζόν του ριάλιτι «I Am Georgina» που προβάλλεται στο Netflix. «Φέτος βίωσα ταυτόχρονα την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή της ζωής μου» λέει το 28χρονο μοντέλο μετά την αποβολή του γιου της και τη γέννηση της κόρης της. Η Τζορτζίνα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο περίμεναν δίδυμα, όταν τον περασμένο Απρίλιο ανακοίνωσαν πως το αγόρι τους πέθανε. Η θλίψη στην οποία βυθίστηκε το ζευγάρι ήταν τεράστια και η Ροντρίγκεζ, όπως λέει, αναρωτήθηκε «πώς θα μπορούσε να συνεχίσει». Ωστόσο η αγάπη και η υποστήριξη της οικογένειάς της, τη βοήθησαν να το ξεπεράσει. Όπως αν
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Ο θάνατος του γιου μου ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου
Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ βίωσαν μια τραγική ιστορία
Διαβάστε το στο Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ: Συγκλονίζει για τον θάνατο του γιου της – «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου»
Η αντίστροφη μέτρηση για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix, «I Am Georgina» έχει ξεκινήσει,
To άρθρο Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ: Συγκλονίζει για τον θάνατο του γιου της – «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grGeorgina Rodriguez: Η απώλεια του γιου της ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής της
Στην τραγική απώλεια του γιου της, τον περασμένο Απρίλιο, λέγοντας πως “ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής της”, θα αναφερθεί η σύζυγος του Cristiano Ronaldo στη δεύτερη σεζόν του ριάλιτι «I Am Georgina» του Netflix που αποκαλύπτει όλες τις πτυχές της ζωής. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez […]
The post Georgina Rodriguez: Η απώλεια του γιου της ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής της appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΤζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Συντετριμμένη από την απώλεια του γιου της: «Ένα κομμάτι της καρδιάς μου έγινε κομμάτια»
H σύντροφος του Ρονάλντο Tζορτζίνα Ροντρίγκεζ θα μιλήσει για την τραγική απώλεια του γιού της στη δεύτερη σεζόν του ριάλιτι «I am Georgina».Η Τζορτζίνα θα αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της πολύ δύσκολης αυτής περιόδου την οποία χαρακτήρισε ως τη χειρότερη στιγμή της ζωής της.Σε μια προεπισκόπηση της νέας σεζόν που προβλήθηκε σε δημοσιογράφους σε ισπανικό φεστιβάλ […]
Διαβάστε το στο dete.gr