Τσιτσιπάς: «Έκλαιγα δύο μέρες για τον Φέντερερ»

10:50 - 26/09/2022

Όχι μόνο ο Ράφα Ναδάλ, αλλά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλαψε για το φινάλε στην τεράστια καριέρα του Ρότζερ Φέντερερ. «Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έκλαιγα για δύο μέρες σερί. Δεν μου είχε ξανασυμβεί. Μόνο όταν τον είδα να αποσύρεται κατάλαβα πόσο σημαντικός ήταν για μένα και την καριέρα μου. Ήταν μια […] The post Τσιτσιπάς: «Έκλαιγα δύο μέρες για τον Φέντερερ» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έκλαιγα δύο μέρες για τον Ρότζερ Φέντερερ, κατάλαβα πόσο σημαντικός ήταν για μένα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε από τη δράση.Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε από τη δράση.Ο Ρότζερ Φέντερερ πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη λαμπρή καριέρα του στο τένις, με τον Ελβετό θρύλο να αποχαιρετάει τα κορτ στο πλευρό του μεγάλου αντιπάλου του και φίλου του, Ράφα Ναδάλ, στο Laver Cup. Ο Ισπανός τενίστας δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τσιτσιπάς: «Έκλαιγα δύο μέρες για τον Φέντερερ»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη συγκίνηση που ένιωσε στο «αντίο» του Ρότζερ Φέντερερ στα κορτ. Όχι μόνο ο Ράφα Ναδάλ, αλλά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλαψε για το φινάλε στην τεράστια καριέρα του Ρότζερ Φέντερερ. «Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έκλαιγα για δύο μέρες σερί. Δεν μου είχε ξανασυμβεί. Μόνο όταν τον είδα να αποσύρεται […] The post Τσιτσιπάς: «Έκλαιγα δύο μέρες για τον Φέντερερ» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ναδάλ: «Δύσκολο να μην συγκινηθείς για τον Φέντερερ»

Ναδάλ: «Δύσκολο να μην συγκινηθείς για τον Φέντερερ» 26/09/2022 Τα κλάματα που έβαλε στο τελευταίο παιχνίδι του Ρότζερ Φέντερερ στα κορτ, όντας ο εκλεκτός παρτενέρ του "Βασιλιά", είναι μία εικόνα που δύσκολα θα βγει από τη μνήμη του φίλαθλου κοινού, με τον Ράφα Ναδάλ να εξομολογείται πως δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά. «Είμαι ένα ευαίσθητο άτομο και όταν βλέπεις κάποιον που εκτιμάς σε αυτή την κατάσταση, είναι δύσκολο να μη συγκινείσαι, αν και το πράγμα ξέφυγε από τα χέρια μου. Για όλα αυτά που βίωσα εκείνο το βράδυ, ήταν δύσκολο να αποφύγω τη συγκίνηση. Όταν έφτασα στα αποδυτήρια, συγκινήθηκα ξανά», τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»