Αλέξης Κούγιας: Κόλαφος για Κουτσελίνη, Κουσουλό και Παπαδόπουλο – «Καριέρα δημοσιογράφου δεν κάνεις βάζοντας μήλα στα μάγουλα»

11:00 - 26/09/2022

Δηλώσεις στο Πρωινό έκανε ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, την παλαιότερη To άρθρο Αλέξης Κούγιας: Κόλαφος για Κουτσελίνη, Κουσουλό και Παπαδόπουλο – «Καριέρα δημοσιογράφου δεν κάνεις βάζοντας μήλα στα μάγουλα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση Κούγια σε Κουτσελίνη, Κουσουλό και Παπαδόπουλο: «Καριέρα δημοσιογράφου δεν κάνεις βάζοντας μήλα στα μάγουλα»

Στο Πρωινό μίλησε ο Αλέξης Κούγιας και όσα ανέφερε για την Ζήνα Κουτσελίνη, τον Πέτρο Κουσουλό και τον Όθωνα Παπαδόπουλο, προκαλούν αίσθηση. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε τα εξής: Στο Πρωινό μίλησε ο Αλέξης Κούγιας και όσα ανέφερε για την Ζήνα Κουτσελίνη, τον Πέτρο Κουσουλό και τον Όθωνα Παπαδόπουλο, προκαλούν αίσθηση. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε τα εξής: «Όπως έχω δεσμευτεί, δεν θέλω να κάνω παρουσία στην τηλεόραση όσον αφορά στην υπόθεση Πισπιρίγκου λόγω της σκληρής συμπεριφοράς την οποία έχουν δείξει μέχρι τώρα όσοι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλέξης Κούγιας – Κόλαφος για Κουτσελίνη, Κουσουλό και Παπαδόπουλο: «Καριέρα δημοσιογράφου δεν κάνεις βάζοντας μήλα στα μάγουλα»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό και όσα ανέφερε για την Ζήνα Κουτσελίνη, τον Πέτρο Κουσουλό και τον Όθωνα Παπαδόπουλο, […] The post Αλέξης Κούγιας – Κόλαφος για Κουτσελίνη, Κουσουλό και Παπαδόπουλο: «Καριέρα δημοσιογράφου δεν κάνεις βάζοντας μήλα στα μάγουλα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

«Πυρά» Κούγια κατά Κουτσελίνη, Κουσουλού και Όθωνα Παπαδόπουλου: «Καριέρα δημοσιογράφου δεν κάνεις βάζοντας μήλα στα μάγουλα»

Λιάγκας: «Κατηγορεί την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ότι ουσιαστικά, τον Παπαδόπουλο τον διόρισε η Κουτσελίνη. Γίνονται αυτά τα πράγματα;»

Διαβάστε το στο news.gr

Αλέξης Κούγιας: Κόλαφος για Κουτσελίνη, Κουσουλό και Παπαδόπουλο – «Δεν κάνεις καριέρα βάζοντας μήλα στα μάγουλα»

Δηλώσεις στο Πρωινό έκανε ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, την παλαιότερη υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τον Πέτρο Κουσουλό. «Όπως έχω δεσμευτεί, δεν θέλω να κάνω παρουσία στην τηλεόραση όσον αφορά στην υπόθεση Πισπιρίγκου λόγω της σκληρής συμπεριφοράς την οποία έχουν δείξει μέχρι τώρα όσοι μέσω των ΜΜΕ προσέγγισαν την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της