Σοκ στο ΚΑΤ: Γέννησε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας – Δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος! (βίντεο)
18:32 - 26/09/2022
Η φωτογραφία ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το LIVE NEWS σοκάρει και σφίγγει το στομάχι. Ένα νεογνό μόλις έχει έρθει στον κόσμο μέσα σε μια λεκάνη στις τουαλέτες του νοσοκομείου ΚΑΤ. «Πραγματικά ένα ασύλληπτο γεγονός, δεν το χωράει νους ανθρώπου», σχολίασε ο Μιχάλης Γιαννάκος, Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ. Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος θα πει αποκλειστικά στο LIVE NEWS […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νοσοκομείο ΚΑΤ: Εργαζόμενη γέννησε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας – Δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος
Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου μια εργαζόμενη ως καθαρίστρια γέννησε στη λεκάνη τουαλέτας χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος. Η φωτογραφία ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το LIVE NEWS πραγματικά σοκάρει και σφίγγει το στομάχι. Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος θα πει αποκλειστικά η μητέρα του νεογνού, η οποία αντιλήφθηκε τους ... Περισσότερα
To άρθρο Νοσοκομείο ΚΑΤ: Εργαζόμενη γέννησε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας – Δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Απίστευτο περιστατικό: Γυναίκα γέννησε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας στο ΚΑΤ, «δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος» (vid)
Προσοχή σκληρές εικόνες! Η γυναίκα που γέννησε κατά την διάρκεια της βάρδιας της, λέει πως δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος. Και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους.
Διαβάστε το στο Νοσοκομείο ΚΑΤ: Εργαζόμενη γέννησε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας – Δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος
Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου μια εργαζόμενη ως καθαρίστρια γέννησε στη λεκάνη τουαλέτας χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος.
Διαβάστε το στο thebest.grΑπίστευτες σκηνές στο ΚΑΤ: Εργαζόμενη γέννησε στη λεκάνη της τουαλέτας – Δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος – Σοκάρει η φωτογραφία [βίντεο]
ΚΑΤ: Ένα νεογνό μόλις έχει έρθει στον κόσμο μέσα σε μια λεκάνη στις τουαλέτες του νοσοκομείου ΚΑΤ. «Πραγματικά ένα ασύλληπτο γεγονός, δεν το χωράει νους ανθρώπου», σχολίασε ο Μιχάλης Γιαννάκος, Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ. Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος θα πει στην εκπομπή LIVE NEWS η μητέρα του νεογνού, η οποία αντιλήφθηκε τους πόνους της γέννας στο […]
Το άρθρο Απίστευτες σκηνές στο ΚΑΤ: Εργαζόμενη γέννησε στη λεκάνη της τουαλέτας – Δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος – Σοκάρει η φωτογραφία [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΝοσοκομείο ΚΑΤ: Καθαρίστρια γέννησε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας! Δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος
Μία καθαρίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί μέσα σε μια λεκάνη στις τουαλέτες του νοσοκομείου ΚΑΤ.Μία καθαρίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί μέσα σε μια λεκάνη στις τουαλέτες του νοσοκομείου ΚΑΤ.Σοκάρει η φωτογραφία – ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή LIVE NEWS. «Πραγματικά ένα ασύλληπτο γεγονός, δεν το χωράει νους ανθρώπου», σχολίασε ο Μιχάλης Γιαννάκος, Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ. Η καθαρίστρια, υποστήριξε μάλιστα ότι δεν ήξερε ότι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕικόνες σοκ στο νοσοκομείο ΚΑΤ: Γέννησε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας - "Δεν ήξερα ότι είμαι έγκυος"
Άμεση η κινητοποίηση των γιατρών που βοήθησαν την καθαρίστρια του νοσοκομείου ΚΑΤ αφότου γέννησε στη λεκάνη της τουαλέτας.
Διαβάστε το στο thetoc.grΑπίστευτες σκηνές στο ΚΑΤ: Εργαζόμενη γέννησε στη λεκάνη της τουαλέτας – Σοκάρει η φωτογραφία
Ένα νεογνό μόλις έχει έρθει στον κόσμο μέσα σε μια λεκάνη στις τουαλέτες του νοσοκομείου ΚΑΤ. «Πραγματικά ένα ασύλληπτο γεγονός, δεν το χωράει νους ανθρώπου», σχολίασε ο Μιχάλης Γιαννάκος, Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ. Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος θα πει στην εκπομπή LIVE NEWS η μητέρα του νεογνού, η οποία αντιλήφθηκε τους πόνους της γέννας στο παρά
Το άρθρο Απίστευτες σκηνές στο ΚΑΤ: Εργαζόμενη γέννησε στη λεκάνη της τουαλέτας – Σοκάρει η φωτογραφία εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grNοσοκομείο ΚΑΤ: Εργαζόμενη γέννησε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας – Φωτογραφία σοκ
Αποσβολωμένοι οι γιατροί την είδαν να βγαίνει από το μπάνιο μέσα στα αίματα - Σε θερμοκοιτίδα βρίσκεται το μωρό
Διαβάστε το στο news.grΝοσοκομείο ΚΑΤ: Γέννησε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας – Δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος (VIDEO)
Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου μία γυναίκα γέννησε μέσα στις τουαλέτες. «Πραγματικά ένα ασύλληπτο γεγονός, δεν το χωράει νους ανθρώπου», σχολίασε ο Μιχάλης Γιαννάκος, Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.
Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος είπε στο MEGA η μητέρα του νεογνού, η οποία αντιλήφθηκε τους πόνους της γέννας στο παρά ένα και μάλιστα όσο η ίδια είχε βάρδια ως καθαρίστρια στο νοσοκομείο.
«Εγώ δεν το ήξερα καν ότι ήμουν έγκυος. Την ημέρα που γέννησα, το ένιωσα. Ένιωσα έντονα πόνο. Ήμουν στην πρωινή βάρδια».
«Πήγα στο μπάνιο και βγήκε το μωρό»
Όλα εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν κανονικά στο πόστο της ως καθαρίστρια στα χειρουργεία, όταν ξαφ
Διαβάστε το στο grtimes.grΝοσοκομείο ΚΑΤ: Καθαρίστρια γέννησε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας – Δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.grΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr