Τζόρτζια Μελόνι: «Είμαι γυναίκα, μητέρα, Ιταλίδα, Χριστιανή» – Η φράση που ανέδειξε την ιταλική ακροδεξιά

18:58 - 26/09/2022

Η Τζόρτζια Μελόνι είναι η νέα πρωθυπουργός της Ιταλίας και σύμφωνα με διεθνείς αναλύσεις, μια ατάκα που είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, σηματοδότησε την άνοδο της ιταλικής ακροδεξιάς στην εξουσία. Σύμφωνα με το france24.com, μια ομιλία που έδωσε στη Ρώμη θεωρείται καταλυτική για την άνοδο του φασισμού στη γείτονα χώρα, καθώς ανέφερε την ατάκα «είμαι η Τζόρτζια, είμαι γυναίκα, μητέρα, Ιταλίδα, Χριστιανή». Αυτή η φράση λοιπόν, με βάση το γαλλικό δημοσίευμα, παρέδωσε την εξουσία στην πιο συντηρητική κυβέρνηση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Παράλληλα, φανέρωσε το συντηριτικό μοντέλο, που πρόκειται να εφαρμοστεί και το οποίο φοβάται ολόκληρη η Ευρώπη. Υπενθυμίζεται, πως στην Ιταλία -για πρώτη

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζόρτζια Μελόνι: «Είμαι γυναίκα, μητέρα, Ιταλίδα, Χριστιανή» – Η φράση που ανέδειξε την ιταλική ακροδεξιά

Η Τζόρτζια Μελόνι είναι η νέα πρωθυπουργός της Ιταλίας και σύμφωνα με διεθνείς αναλύσεις, μια ατάκα που είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, σηματοδότησε την άνοδο της ιταλικής ακροδεξιάς στην εξουσία. Σύμφωνα με το france24.com, μια ομιλία που έδωσε στη Ρώμη θεωρείται καταλυτική για την άνοδο του φασισμού στη γείτονα χώρα, καθώς ανέφερε την ατάκα «είμαι η […] Το άρθρο Τζόρτζια Μελόνι: «Είμαι γυναίκα, μητέρα, Ιταλίδα, Χριστιανή» – Η φράση που ανέδειξε την ιταλική ακροδεξιά εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας