Πέτρος Κουσουλός για Αλέξη Κούγια: «Δεν ξέρω τι εννοεί με τα “μήλα” στο πρόσωπό μου»
09:54 - 27/09/2022
Στις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια απάντησε ο Πέτρος Κουσουλός στο Happy Day και στον Γιώργο
To άρθρο Πέτρος Κουσουλός για Αλέξη Κούγια: «Δεν ξέρω τι εννοεί με τα “μήλα” στο πρόσωπό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτρος Κουσουλός: «Δεν ξέρω τι εννοεί με τα “μήλα” στο πρόσωπο μου ο κύριος Κούγιας. Έχω κάποια στο αμάξι να του στείλω»
O Πέτρος Κουσουλός μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τις δηλώσεις που έκανε χθες ο Αλέξης Κούγιας και έδωσε τη δική του απάντηση.
Σχετικά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠέτρος Κουσουλός για Αλέξη Κούγια: «Δεν ξέρω τι εννοεί με τα μήλα στο πρόσωπό μου, έχω κάτι μήλα στο πορτμπαγκάζ»
Ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε στο Happy Day και στον Γιώργο Γιαννούλια στις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.Ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε στο Happy Day και στον Γιώργο Γιαννούλια στις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.Πρόσφατα ο Αλέξης Κούγια με ανακοίνωσή του προειδοποίησε δημοσιογράφους και παρουσιαστές πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις αν η υπόθεση Πισπιρίγκου συνεχίσει με την ίδια προβολή στον τηλεοπτικό αέρα. «Υπάρχουν δύο… Αλέξης Κούγιας. Ο πρώτος Αλέξης Κούγιας που υπερασπίζεται τη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Πέτρος Κουσουλός απαντά στον Αλέξη Κούγια για τα μήλα στα μάγουλα
Σε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στις χθεσινές του δηλώσεις, απάντησε ο Πέτρος Κουσουλός στο Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια. «Υπάρχουν δύο «Αλέξης […]
The post Ο Πέτρος Κουσουλός απαντά στον Αλέξη Κούγια για τα μήλα στα μάγουλα appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤι απαντά ο Πέτρος Κουσουλός στον Αλέξη Κούγια για τα μήλα στα μάγουλα (βίντεο)
Σε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στις χθεσινές του δηλώσεις, απάντησε ο Πέτρος Κουσουλός στο Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια. «Υπάρχουν δύο «Αλέξης Κούγιας». Ο πρώτος Αλέξης Κούγιας που υπερασπίζεται τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο οποίος δεν με ξέρει και υπάρχει και ένας άλλος Αλέξης Κούγιας με τον οποίο γνωριζόμαστε τουλάχιστον 15 χρόνια, οπότε δεν […]
Διαβάστε το στο irafina.gr