Ληστεία μετά φόνου στην Τούμπα: «Δεν ήθελα να σκοτώσω» ισχυρίζεται ο 28χρονος κατηγορούμενος
10:46 - 27/09/2022
«Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω. Και δεν ήξερα ότι το πιστόλι είχε μέσα σφαίρες. Πήγα μόνο να κάνω την ληστεία. Ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών". Τα παραπάνω ισχυρίστηκε ο 28χρονος κατηγορούμενος για τη ληστεία μετά φόνου του 44χρονου Μάριου, κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.
Ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη συνεργεία στη ληστεία που έγινε στο κατάστημα ψιλικών αρνήθηκε την κακουργηματική κατηγορία.
Περισσότερα σε λίγο...
The post Ληστεία μετά φόνου στην Τούμπα: «Δεν ήθελα να σκοτώσω» ισχυρίζεται ο 28χρονος κατηγορούμενος appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φονική ληστεία στην Τούμπα: «Το θύμα μου έπιασε το χέρι και πυροβόλησα», είπε ο 27χρονος κατηγορούμενος
Έπεφτε διαρκώς σε αντιφάσεις, επιχειρώντας να ανασκευάσει όσα κατέθεσε στην αστυνομία και στον ανακριτή
Διαβάστε το στο Ληστεία μετά φόνου στην Τούμπα: «Δεν ήθελα να σκοτώσω» ισχυρίζεται ο 28χρονος – Σπαρακτική η κατάθεση της μητέρα του θύματος
«Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω. Και δεν ήξερα ότι το πιστόλι είχε μέσα σφαίρες. Πήγα μόνο να κάνω την ληστεία. Ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών”. Τα παραπάνω ισχυρίστηκε ο 28χρονος κατηγορούμενος για τη ληστεία μετά φόνου του 44χρονου Μάριου, κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη […]
Το άρθρο Ληστεία μετά φόνου στην Τούμπα: «Δεν ήθελα να σκοτώσω» ισχυρίζεται ο 28χρονος – Σπαρακτική η κατάθεση της μητέρα του θύματος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΛηστεία μετά φόνου στην Τούμπα: «Δεν ήθελα να σκοτώσω» λέει ο 28χρονος
«Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω. Και δεν ήξερα ότι το πιστόλι είχε μέσα σφαίρες. Πήγα μόνο να κάνω την ληστεία. Ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών», ισχυρίστηκε ο 28χρονος…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΦονική ληστεία στην Τούμπα: Ισόβια στον 28χρονο κατηγορούμενο (vid)
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών στον 28χρονο κατηγορούμενο για τη φονική ληστεία στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε το στο fosonline.gr