Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη βραδινή εμφάνιση μετά από 2 μήνες – «Μιλήσαμε και μου είπε πως είναι ενοχλημένη»
08:20 - 28/09/2022
Σε κεντρικό σημείο της Αθήνας βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα λίγο καιρό μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης.
To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη βραδινή εμφάνιση μετά από 2 μήνες – «Μιλήσαμε και μου είπε πως είναι ενοχλημένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη βραδινή εμφάνιση μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης (βίντεο)
Tην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από δύο μήνες...
Διαβάστε το στο ZouglaΕλένη Φουρέιρα: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από δύο μήνες – «Είμαι πολύ ενοχλημένο…»
Η Ελένη Φουρέιρα αποφεύγει εδώ και καιρό τις δημόσιες εμφανίσεις
Διαβάστε το στο Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη βραδινή εμφάνιση μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης (βίντεο)
Tην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από δύο μήνες έκανε η Ελένη Φουρέιρα, το βράδυ της Τρίτης, σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.
Η εκπομπή...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Φουρέιρα: Η πρώτη εμφάνισή της μετά από 2 μήνες – Πώς αντέδρασε όταν είδε τις κάμερες [βίντεο]
Ελένη Φουρέιρα: Μετά από πολλούς μήνες δημόσιων εμφανίσεων, το «MEGA Καλημέρα» «ξετρύπωσε» την Ελένη Φουρέιρα στο κέντρο της Αθήνας. Η γνωστή τραγουδίστρια, βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας με φίλους, για φαγητό, το βράδυ της Τρίτης. Φήμες θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να μην βρίσκεται επαγγελματικά κάπου, και να έχει δώσει προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή […]
Το άρθρο Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη εμφάνισή της μετά από 2 μήνες – Πώς αντέδρασε όταν είδε τις κάμερες [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΕλένη Φουρέιρα: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από δύο μήνες – «Είμαι πολύ ενοχλημένη…»
Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» εντόπισε την Ελένη Φουρέιρα σε έξοδό της σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Η τραγουδίστρια τους τελευταίους δύο μήνες απέφευγε τη δημοσιότητα και φρόντιζε να μην εμφανίζεται σε χώρους όπου υπήρχαν δημοσιογράφοι. «Μιλήσαμε και μου είπε «πραγματικά, είμαι πολύ ενοχλημένη αυτή τη στιγμή. Γιατί να είναι απέναντι κάμερες;»», αναφέρει η […]
Διαβάστε το στο dete.gr