Βλάσσης Χολέβας για GNTM: «Αν το έκαναν στο παιδί μου θα έμπαινα στο στούντιο και θα τα έσπαγα όλα»
09:54 - 28/09/2022
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε ο Βλάσσης Χολέβας για τη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη, […]
The post Βλάσσης Χολέβας για GNTM: «Αν το έκαναν στο παιδί μου θα έμπαινα στο στούντιο και θα τα έσπαγα όλα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βλάσσης Χολέβας: «Αν το έκαναν στο παιδί μου θα έμπαινα στο στούντιο και θα τα έσπαγα όλα»
Ο Βλάσσης Χολέβας μίλησε και για την Μαρίνα Πατούλη
Διαβάστε το στο Βλάσσης Χολέβας για GNTM: «Αν το έκαναν στο παιδί μου θα έμπαινα στο στούντιο και θα τα έσπαγα όλα»
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Βλάσσης Χολέβας για τη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη, αλλά και για το GNTM.
«Δεν ήταν τρυφερές στιγμές...
Διαβάστε το στο govastileto.grΈξαλλος ο Βλάσσης Χολέβας για GNTM: «Αν το έκαναν στο παιδί μου θα έμπαινα στο στούντιο και θα τα έσπαγα όλα»
O Βλάσσης Χολέβας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη για τη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη, αλλά και για το GNTM.O Βλάσσης Χολέβας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη για τη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη, αλλά και για το GNTM.«Δεν ήταν τρυφερές στιγμές με την Μαρίνα Πατούλη. Είχα κοιλιά όμως στη φωτογραφία, που δεν έχω. Τα δημοσιεύματα μπορεί να λένε ότι θέλουν για εμένα και τη Μαρίνα, έχουμε τέλεια συνεργασία. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒλάσσης Χολέβας για GNTM: «Eίναι φοβερό bullying – Eάν το έκαναν στο παιδί μου θα τα έσπαγα»
Ο Βλάσσης Χολέβας για τη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη και το GNTM.
Διαβάστε το στο neolaia.gr