OPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο
13:28 - 28/09/2022
Ο ΟΠΑΠ θυμάται την ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του UEFA «Το γήπεδο είχε 35 χιλιάδες κόσμο, η φασαρία ήταν απίστευτη, κι όμως εγώ άκουγα μόνο τα βήματά μου». Με αυτά τα λόγια, ο Πέτρος Ραβούσης περιέγραφε σε ένα ντοκιμαντέρ που είχε δημοσιεύσει η ΑΕΚ, πριν μερικά χρόνια, τη διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
OPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο
Ο ΟΠΑΠ θυμάται την ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του UEFA
Διαβάστε το στο OPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο
The post OPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grOPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο
«Το γήπεδο είχε 35 χιλιάδες κόσμο, η φασαρία ήταν απίστευτη, κι όμως εγώ άκουγα μόνο τα βήματά μου».
Διαβάστε το στο lykavitos.grOPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο
OPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδοvdounis
Wed, 28/09/2022 - 13:30
Διαβάστε το στο sofokleousin.grOPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο
Ο ΟΠΑΠ θυμάται την ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του UEFA «Το γήπεδο είχε 35 χιλιάδες κόσμο, η φασαρία ήταν απίστευτη, κι όμως εγώ άκουγα μόνο τα βήματά μου». Με αυτά τα λόγια, ο Πέτρος Ραβούσης περιέγραφε σε ένα ντοκιμαντέρ που είχε δημοσιεύσει η ΑΕΚ, πριν μερικά χρόνια, τη διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα
Το άρθρο OPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grOPAP ARENA stories> Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο
ΟΠΑΠ
The post OPAP ARENA stories> Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
Διαβάστε το στο kourdistoportocali.comOPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο
Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grOPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο
Ο ΟΠΑΠ θυμάται την ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του UEFAΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr