OPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο

13:28 - 28/09/2022

Ο ΟΠΑΠ θυμάται την ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του UEFA «Το γήπεδο είχε 35 χιλιάδες κόσμο, η φασαρία ήταν απίστευτη, κι όμως εγώ άκουγα μόνο τα βήματά μου». Με αυτά τα λόγια, ο Πέτρος Ραβούσης περιέγραφε σε ένα ντοκιμαντέρ που είχε δημοσιεύσει η ΑΕΚ, πριν μερικά χρόνια, τη διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο ΟΠΑΠ θυμάται την ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του UEFA

Διαβάστε το στο

Ο ΟΠΑΠ θυμάται την ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του UEFA

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Ο ΟΠΑΠ θυμάται την ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του UEFA The post OPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

«Το γήπεδο είχε 35 χιλιάδες κόσμο, η φασαρία ήταν απίστευτη, κι όμως εγώ άκουγα μόνο τα βήματά μου».

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

OPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδοvdounis Wed, 28/09/2022 - 13:30

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

OPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο

Ο ΟΠΑΠ θυμάται την ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του UEFA «Το γήπεδο είχε 35 χιλιάδες κόσμο, η φασαρία ήταν απίστευτη, κι όμως εγώ άκουγα μόνο τα βήματά μου». Με αυτά τα λόγια, ο Πέτρος Ραβούσης περιέγραφε σε ένα ντοκιμαντέρ που είχε δημοσιεύσει η ΑΕΚ, πριν μερικά χρόνια, τη διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα Το άρθρο OPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

OPAP ARENA stories> Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο

ΟΠΑΠ The post OPAP ARENA stories> Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com

Ο ΟΠΑΠ θυμάται την ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του UEFA Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

OPAP ARENA stories: Κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο

Ο ΟΠΑΠ θυμάται την ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του UEFAΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026

Στην κυριότητα της MSC τα πέντε πλοία της Moby που πήρε σε πλειστηριασμό