Βάσω Λασκαράκη για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Ένα διαζύγιο δεν είναι ποτέ στρωμένο με ροδοπέταλα»
14:20 - 28/09/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τη
To άρθρο Βάσω Λασκαράκη για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Ένα διαζύγιο δεν είναι ποτέ στρωμένο με ροδοπέταλα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάσω Λασκαράκη: «Ένα διαζύγιο δεν είναι ποτέ στρωμένο με ροδοπέταλα»
Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε μεταξύ άλλων, για το παιδί της, τον χωρισμό από τον...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒάσω Λασκαράκη: «Δεν είναι ποτέ στρωμένο με ροδοπέταλα ένα διαζύγιο»
Η Βάσω Λασκαράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη.
Διαβάστε το στο thebest.grΒάσω Λασκαράκη για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, ένα διαζύγιο δεν είναι ποτέ στρωμένο με ροδοπέταλα»
H Βάσω Λασκαράκη μίλησε σχεδόν για ατα πάντα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τη Δέσποινα Καμπούρη.H Βάσω Λασκαράκη μίλησε σχεδόν για ατα πάντα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τη Δέσποινα Καμπούρη.Mίλησε για το παιδί της, τον χωρισμό από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και τον σύζυγό της και σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο. «Έχω πολλές ενοχές. Ακόμα και όταν λείπω, έχω ενοχές και προσπαθώ να το κάνω όταν η μικρή είναι στον μπαμπά […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr